Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een aangename avond met vriendelijke en correkte mensen. Geen stijve bedoening maar dit hoeft zeker niet voor mij. Ik vind dit een pluspunt. De gerechtjes waren smaakvol en lekker.
heel fijne avond in leuk gezellig kader , uitstekende keuken qua vernieuwend en kwaliteit
Een aanrader!
mooi restaurant, gezellige sfeer en eerlijke bediening. Startende soepje was lekker en mooi gepresenteerd in een martini glaasje zonder been, heel origineel.
de ganzenlever die erop (snel) volgde was mooi gepresenteerd en de bijhorige sauzen en smaken waren verassend en lekker.
Als hoofdgerecht hadden we een huts...
mooi restaurant, gezellige sfeer en eerlijke bediening. Startende soepje was lekker en mooi gepresenteerd in een martini glaasje zonder been, heel origineel.
de ganzenlever die erop (snel) volgde was mooi gepresenteerd en de bijhorige sauzen en smaken waren verassend en lekker.
Als hoofdgerecht hadden we een hutsepot van zeebaars, de eerste indruk was zeer goed, maar spijtig genoeg was 1 van de 3 filets van de zeebaars nog rauw, dit niet op 1 bord, maar op elk bord dat de tafel passeerde. Klein foutje maar domper op wat er al was gepasseerd.
Alles goed gemaakt met een verrukkelijk dessert, ijs op basis van thee, mango, pistache, ... smullen geblazen.
Mooie wijnkaart.
in het algemeen was het een geslaagde avond, enkel spijtig van de vis.
Bij het binnenkomen werden we vriendelijk onthaald. Ook de ganse lunch en aangepaste wijnen waren voor mij héérlijk.
Een klein minpuntje, ook al hou ik niet van een opdringerige en overheersende bediening, toch was het soms een beetje te koel. Voor de rest enkel positieve feedback! ZEKER een aanrader!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.