Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We vonden de bediening niet zo vriendelijk. We hadden de indruk dat we een betere service hadden gekregen indien we de wijnformule wel hadden genomen. Jammer, want hierdoor zien ze ons niet meer terug.
Porties erg klein.
Mevrouw, is het door COVID dat iedereen « verzuurd » is ? Wij hebben alvast nog nooit meegemaakt dat zoveel mensen zo’n « zure » opmerkingen geven. Laten we duidelijk wezen : wij serveren een 5(!)-gangen menu voor 50€, wat concreet neerkomt op 10€ per gerecht. Daar moeten dan nog alle kosten vanaf (aankoop produkt, elektriciteit, water, personeel enz.). Dan kan u toch niet verwachten dat u reuze porties geserveerd krijgt ? Laten we eindelijk alles eens in de context bekijken aub !
was een tegenvaller , 3 van de 5 plats konden enigzins nog , kwestie van smaak zeker , voor mij geen aanrader
Voor alle duidelijkheid (en voor alle mede-lezers) : wij hebben een Diningster, maar GEEN Michelinster. Wij zijn een restaurant met een zeewierbeleving, waar in een losse sfeer, een streepje muziek, chef aan tafel enz. wordt bediend. Gelieve onze gerechtjes dan ook niet meer te bekritiseren of het « Michelinsterwaardig » is of niet ... en hou ook even in het achterhoofd dat een « slechte » recensie ons diep raakt ! Nog dieper zelfs, omdat de meningen (zie onderstaande reviews) zo immens verschillen : de een prijst ons de hemel in, de ander breekt ons af. Als iets uw smaak niet is, betekent dit niet dat het slecht is, toch ? Soms moet u ook eens openstaan voor iets nieuws, u hoeft het daarom nog niet af te breken ... jammer !
Superlekker gegeten, alles was top... Een aanrader om fijn en lekker te dineren.
💚🍀
Net iets te ver gezocht
Bedankt voor uw score. Alleen zijn we ontgoocheld in uw reactie « niet aan te raden en te ver gezocht » ??? Wij zorgden voor een attentie voor uw verjaardag, alle gerechtjes zijn gebaseerd op « logische » smaken (coquille + bloemkool, inktvis + paprika, zalm + rode biet ». Wij zijn een restaurant dat bekend staat om zijn « zeewier beleving »... Wat is er dan ver gezocht ? wij hebben er alvast het raden naar ... Jammer !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.
Charlotte, nu moet je ons eventjes uitleggen hoe het komt dat wij je aan de lijn hebben gehad (omdat we vermoedden dat deze review van jou komt) en je ons vertelde dat je NOOIT reviews schrijft en overigens een zeer leuke avond bij ons had beleefd ? We begrijpen ook helemaal je reactie niet op de Wijnformule, want jullie hebben wijn gedronken en jullie hebben nog samen met mijn echtgenote gelachen aan tafel... Ik heb persoonlijk nog extra tijd voor jullie uitgetrokken om uitleg te geven over zeesla en dergelijke en dan dit ? Begrijpe wie begrijpen kan ! ☹️