Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super bien présenté, surprenant mais succulent, fraîcheur des produits utilisés
Franchement recmmander
seaweed-food, fijne ontdekking, alles klopte, vaut le détour!
💚💚💚💚💚
Alles was zeer lekker - Een beetje meer wijn serveren met de wijnselectie zou een echt pluspunt zijn.
Super bedankt voor uw mooie review, een beetje ontgoocheld dat u niet tevreden was met de hoeveelheid wijn. Er staat duidelijk vermeld bij de Wijnformule dat het telkens 1 glas wijn is bij het gerecht, en wij schenken nochtans mooie porties wijn in... 💚
Lekker gegeten in een mooi en aangenaam kader. Een aanrader.
Een heel dikke Merci ! 💚
Het is altijd verrassend wat deze chef kok uit z’n mouw weet te schudden. Passie overstijgt techniek bij alle geserveerde gerechten. In bijna elk item dat op je bord wordt gepresenteerd zit een touch of Seaweed, iets wat Donald de afgelopen jaren heeft geperfectioneerd. Subtiel aanwezig maar zonder te overheersen. P...
Lees hele reviewHet is altijd verrassend wat deze chef kok uit z’n mouw weet te schudden. Passie overstijgt techniek bij alle geserveerde gerechten. In bijna elk item dat op je bord wordt gepresenteerd zit een touch of Seaweed, iets wat Donald de afgelopen jaren heeft geperfectioneerd. Subtiel aanwezig maar zonder te overheersen. Passende wijnen, vlotte bediening en een woordje uitleg typeert Mieke als de perfecte gastvrouw in de zaal. Een absolute aanrader !
Een heel dikke Merci ! 💚
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.
💚💚💚💚💚