Restaurant Innesto*

Belgisch, Frans | €€€
8,9 (320 reviews)
97% aanbevolen

Wat 320 mensen zeggen over Restaurant Innesto*

8.9 Gebaseerd op 320 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het was een perfecte culinaire belevenis en iedereen was super content.

Ludo Kennes op 11 september 2015

"Superlunch in topadres"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Dit restaurant neigt naar de perfectie : warm onthaal, zeer vriendelijke bediening met stijl, aangenaam kader (strak modern met klassieke toetsen).
Gerechten waren zeer mooi uitgebalanceerd, gevarieerd en inventief. Schelvis en wilde eend waren topgerechten. Desserten waren zeer ingenieus en uiterst lekker (bv chol...

Lees hele review

Dit restaurant neigt naar de perfectie : warm onthaal, zeer vriendelijke bediening met stijl, aangenaam kader (strak modern met klassieke toetsen).
Gerechten waren zeer mooi uitgebalanceerd, gevarieerd en inventief. Schelvis en wilde eend waren topgerechten. Desserten waren zeer ingenieus en uiterst lekker (bv choladebol gevuld met kers). Afsluiten met een mignardise-chariot is nooit gezien...
Tot slot : wijnkaart is zeer uitgebeid met keuze voor elk budget.
TOPADRES, komen zeker snel terug.

Paul Van Calster op 11 september 2015

"Genieten met partner"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Na een indrukwekkend bezoek een jaar geleden nog maar eens geboekt voor een tweede ronde. Ditmaal met het Restaurant Festival wat inhoud dat je drie gangen all-in aangeboden krijgt voor “slechts” €60,-. Uitbreiding naar vier was mogelijk en dat wilde we wel.
Als aperitief een Villa la Vie en Rosé 2014 van Lionel Os...

Lees hele review

Na een indrukwekkend bezoek een jaar geleden nog maar eens geboekt voor een tweede ronde. Ditmaal met het Restaurant Festival wat inhoud dat je drie gangen all-in aangeboden krijgt voor “slechts” €60,-. Uitbreiding naar vier was mogelijk en dat wilde we wel.
Als aperitief een Villa la Vie en Rosé 2014 van Lionel Osmin & Cie die goed bevalt. Het eerste hapje is al meteen indrukwekkend, een makaron van tomaat gevuld met smeuïge mozzarella en erop een takje verse basilicum, grote klasse! Ernaast een bereiding van langzaam gegaarde inktvis in een soepje van komkommer met toefjes crème van vadouvan. Lekker en subtiel gekruid.

De tweede ronde bestond uit een ijshoorntje gevuld met avocadoijs en grijze garnaal. Een verrassende smaken combinatie, mooi.
Het laatste hapje was een blokje langzaam gegaard en gelakt buikspek met ernaast een quenelle van gewelde quinoa aangezuurd met yuzu. Hierbij vond ik de rosé het mooist combineren.

De eerste begeleider werd keurig door de gastvrouw gepresenteerd, een Rueda 2014 van La Amendrera gemaakt in een frisse elegante stijl. Ernaast het extra gerecht met kreeft. Een stukje van de staart en van de schaar in een frisse tomaten bouillon met ernaast opgelegde tomaatjes, cilindertje fregola salade, schijfjes rauwe courgette en verschillende verse kruidenblaadjes. De kreeft was keurig gegaard, mooi op smaak en heerlijk in combinatie met de boullion. Er was veel afwisseling met het garnituur en goede smaak accenten door de verse kruiden. De wijn was een prima ondersteuner met zijn fijne zuren. Voor ons beide de topper van de middag.

De tweede begeleider was er een van de gerenommeerde Belgische wijnbouwer Jean-Marie Guffens. De “Verget de france” sans terroir 2013 gemaakt van chardonnay, viognier en sauvignon. Mooie zuren en subtiele rondingen. In een schaaltje een stuk op het vel gebakken kabeljauwfilet met ernaast tempura van softshell krab, crème van bergamot, cilinder spinazie, dubbel gedopte boontjes, oesterblad en een schuimige saus van strandkrabben. Keurige bereidingen en pure smaken zonder verrassende elementen waarbij de wijn keurig aansloot.

Voor bij het pièce een Portugese Alvarinho 2014 van Arca Nova, verfijnd met mooie mineraliteit, erg lekker. Chef Koen Verjans serveerde zelf de zeeduivel met witte asperges, quenelle mousseline van la ratte aardappel en een heerlijke, frisse, subtiel gekruide jus. Genieten weer van mooie pure smaken.

Dessertwijn was niet inbegrepen maar die wilde ik toch graag. Het werd een Maury 2011van Serre Romani, zwoel met tonen van zwart fruit. Het dessert zag er verzorgd uit, mooie kleuren en strakke vormen. Als basis een dunne crème van melk chocolade met knapperige structuren, erop een ring van pistachecrème en een kogel van chocolade mousse met een vulling van smeuïge kers. Ernaast een quenelle kersenijs, bronzen praline met amarena vulling, verse kers en stukjes fruitige rabarber. Een goede smakencombinatie met mooie texturen waarbij de balans met de wijn dik in orde was.

Als afsluiter nog een iets minder krachtige espresso met een uitgebreide keuze van de verzorgde friandise wagen.

Bediening was erg goed verzorgd met in de hoofdrol Sofie De la Riviere, die vorige keer met haar héle vriendelijke en spontane uitstraling al indruk op ons had gemaakt. Ze werd ditmaal ondersteund door het keukenteam, leuk!

Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed tot uitstekend. Het all-in restaurant Festival menu koste €60,-, uitbreiding €12,50 en dessertwijn €8,-

We hebben wederom een hele mooie middag beleefd. De keuken van Koen Verjans is stabiel met hele goede bereidingen, modern en met mooie pure smaken. De lunch wordt goed bezocht en we raden het restaurant aan voor de levensgenieter en fijnproever.

Ad Wijgerde op 10 juli 2015

"Verjaardag Seppe bij Innesto"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Was dik in orde en heel gezellig

Dirk Hemerijckx op 03 juli 2015

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heel lekker ,heel vriendelijke gastvrouw

Vleugels sonja op 27 juni 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Houthalen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Innesto*

Keuken: Belgisch, Frans

Chef Koen van Restaurant Innesto* in Houthalen kiest elke dag opnieuw voor topproducten. Sofie neemt met glans de rol van gastvrouw voor haar rekening. Samen met hun team van gepassioneerde medewerkers geven ze dag na dag het beste van zichzelf.

Intense smaakvolle momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Dit samengaand met de zeer uitgebreide wijnkaart die voor elk wat wils te bieden heeft: van betaalbaar tot exclusief. Buiten het restaurant beschikt Domein de Barrier over een tiental luxueuze ingerichte hotelkamers.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Houthalen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden