Wat 147 mensen zeggen over Hofke van Bazel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een zeer fijne avond gehad met vrienden. Op de bediening niets aan te merken. Een aanrader als je van de sfeer houd en ik kom vermoedelijk nog eens terug. Een minpunt was wel de prijs van de drank, een glas cava voor 12 Euro, een koffie 8 Euro, zeker als je het niet vooraf weet, is goed doorgerekend. De wijn kwam op 50 Euro (maar hebben we zelf gekozen) en deze was wel heel lekker.
Elk detail was perfect, van ontvangst over menu, tot bediening en comfort.
EXQUISE is het enige woord dat enigszins de lading dekt.
Voor ons een zeer prachtige ervaring daar wij dit niet echt gewend zijn om zo chique te gaan eten.
Hebben er echt van genoten sfeer, kwaliteit, eten,
bediening alles was prima.
bedankt
Wij hebben met zes zeer lekker gegeten. De presentatie van de gerechten was mooi, de wijnen in orde. Wel was het spijtig dat men de rode wijn niet evenwichtig verdeeld heeft over de zes glazen, er was nogal een groot verschil het ene glas tegen het andere, en dat men in plaats van een fles rosé cava aan te rekenen(d...
Lees hele reviewWij hebben met zes zeer lekker gegeten. De presentatie van de gerechten was mooi, de wijnen in orde. Wel was het spijtig dat men de rode wijn niet evenwichtig verdeeld heeft over de zes glazen, er was nogal een groot verschil het ene glas tegen het andere, en dat men in plaats van een fles rosé cava aan te rekenen(die men tenslotte uitgeschonken heeft) men zes keer het apperitief apart heeft aangerekend.
Lekker en fijn gegeten in een zeer gezellig kader
Dame die bij de inkom onze jassen aannam was zeer vriendelijk en vertelde bij het buitengaan nog wat historiek over het pand. Bediening aan tafel was ook in orde. Enkel de dame die ons naar de tafel begeleide was nogal nors en koel.
Verder schitterende zaak!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bazel e.o.
Over Hofke van Bazel*
Hofke van Bazel (op 15 km van Antwerpen) heeft het allemaal: een unieke locatie, een bijzonder sfeervol kader, een gedreven en uitmuntende chef en een enthousiast team! Chef Kris De Roy – Belgian Mastercook – kookt met zijn equipe op een groene en inventieve wijze, hanteert de nieuwste kooktechnieken, allemaal in naam van de pure smaak! Deze topkeuken start met het koesteren van de ingrediënten in een buitengewoon grote moestuin in de Polders van Kruibeke. Het restaurant is trots op zijn Michelin ster, is lid van de befaamde Alliance Gastronomique en bekroond als Beste Benelux Groenterestaurant. In 2021 werden ze ook beloond met de Groene ster van Michelin: een bijzondere award voor duurzame restaurants!
Gouden tip: combineer uw diner met een zalig verblijf in één van hun geweldige suites.