Wat 147 mensen zeggen over Hofke van Bazel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel goed hier, lekker en mooi voor het oog!
Een fantastisch totaalconcept: sfeer, eten en beleving! We komen zeker nog eens terug!
Wanneer de aankomst aan het restaurant zelf tot de fijne ervaring behoort. We naderden de deur en men stond er blijkbaar te wachten. De deur ging voor ons open en we werden vriendelijk naar onze tafel begeleid. De jongeheer die de aperitieven opnam ontbrak het aan productkennis. Wel jammer als je een apart menu voor...
Lees hele reviewWanneer de aankomst aan het restaurant zelf tot de fijne ervaring behoort. We naderden de deur en men stond er blijkbaar te wachten. De deur ging voor ons open en we werden vriendelijk naar onze tafel begeleid. De jongeheer die de aperitieven opnam ontbrak het aan productkennis. Wel jammer als je een apart menu voor gin hebt, maar eigenlijk niet weet wat je verkoopt. De service gedurende de maaltijd verloopt vlot en volgens de regels van de kunst met, en wat worden ze zeldzaam, aandacht voor details. Ontzorgend en ongedwongen worden we in de watten gelegd. Misschien staat de muziek er een beetje luid? We zaten in het gedeelte onder een glazen koepel, waar het soms wel wat lawaaierig werd. In het bord was het een gastronomische topervaring. De chef verheft bereidingen met groenten tot een hogere kunst die de proteïnen doen vergeten of ze hooguit een tweederangsrol toebedeeld. Als niet-vegetariër werden we verrast door de creativiteit met groenten: de combinaties van smaken, bereidingen van, crèmes en bloemen. Het signatuurgerecht was zonder enige twijfel lekker, maar miste zijn impact: er stonden veel lekkerder gerechten op het menu dan die anderhalve St-Jacobs met saus van corail. We hadden lang van te voren voedselintoleranties doorgegeven en die hebben we wel moeten herhalen. Ze hebben er zich wel heel goed aan gehouden, maar het leek wel wat geimproviseerd. Zeker met het dessert dat gereduceerd was tot een tagliatelli van peer met balsamico, dat was teleurstellend.
Wat een ervaring ! Wij gaan zeker terug 👍
Eten top!
Bediening voortreffelijk!
Omkadering een pareltje!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bazel e.o.
Over Hofke van Bazel*
Hofke van Bazel (op 15 km van Antwerpen) heeft het allemaal: een unieke locatie, een bijzonder sfeervol kader, een gedreven en uitmuntende chef en een enthousiast team! Chef Kris De Roy – Belgian Mastercook – kookt met zijn equipe op een groene en inventieve wijze, hanteert de nieuwste kooktechnieken, allemaal in naam van de pure smaak! Deze topkeuken start met het koesteren van de ingrediënten in een buitengewoon grote moestuin in de Polders van Kruibeke. Het restaurant is trots op zijn Michelin ster, is lid van de befaamde Alliance Gastronomique en bekroond als Beste Benelux Groenterestaurant. In 2021 werden ze ook beloond met de Groene ster van Michelin: een bijzondere award voor duurzame restaurants!
Gouden tip: combineer uw diner met een zalig verblijf in één van hun geweldige suites.