Wat 22 mensen zeggen over Zilte***
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit was echt een topervaring van a tot z. Nog nooit hebben we zulke intense smaken geproefd. Elk klein onderdeeltje van een gerecht geeft telkens een bom van smaak als je het proeft en je ontdekt totaal nieuwe smaaksensaties. De gerechten zijn schilderijtjes, maar toch zijn het royale porties. De bijpassende wijnen ...
Lees hele reviewDit was echt een topervaring van a tot z. Nog nooit hebben we zulke intense smaken geproefd. Elk klein onderdeeltje van een gerecht geeft telkens een bom van smaak als je het proeft en je ontdekt totaal nieuwe smaaksensaties. De gerechten zijn schilderijtjes, maar toch zijn het royale porties. De bijpassende wijnen worden ook voortdurend aangevuld. De chef heeft zich voor het restaurantweekmenu zich zeker geen moeite bespaard (het voorgerecht bestond uit een warme en koude gang) en ook niet op de ingrediënten bezuinigd (hertekalf als hoofdgerecht). Bediening en kader waren perfect. Dit restaurant is zijn twee sterren volledig waard. Wij wensen het team veel succes bij hun nieuwe start aan het MAS in Antwerpen.
Geen parkeerplaats . Hopelijk wel in Antwerpen .
Het eten was heel lekker maar wel heel duur.
Een geluk dat we koffie achteraf hebben genomen waarbij vier kleine gebakjes werden geserveerd of we hadden niet genoeg gegeten ondanks het drie-gangenmenu
Zeer lekker gegeten met warm en vriendelijk onthaal en bediening. Enorm leuke ervaring. Thx.
Zeer, zeer, zeer goed gegeten.
De keuken had er zin in!, de zaal ook maar net ietsje minder. Decor is mooi maar ontbreekt de Grandeur. Zal volgend jaar bovenop het MAS zeker geen punt meer zijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Zilte***
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Een pure gastronomische
beleving op ongekende hoogte.
De skyline van Antwerpen
als culinair decor.
Chef Viki Geunes ontwikkelde een proefvermogen waar puur gebalanceerde smaaksensaties me prikkelden. Samen met zijn team streeft hij ernaar om onze gasten telkens weer een gastronomische totaalbeleving te bieden. Elke dag opnieuw gaan ze op zoek naar perfectie in het culinaire geheel. Hierbij hoort het bord, de locatie, de sfeer en de hele setting. Kortom, ze willen dat hun gasten het restaurant verlaten met innige herinneringen – of beloved memories – die blijven hangen.