Wingerd

Frans, Vis en zeevruchten | €€€
9,4 (247 reviews)
97% aanbevolen

Wat 247 mensen zeggen over Wingerd

9.4 Gebaseerd op 247 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker, doch met afreken problemen"
7.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 6

Menu was zeer lekker. Wijnen waren wel te koud, zowel witte als rode, dus beperkte neus en smaak, ook al denk ik dat het een vrij goede keuze was. Verrassing bij afrekening waar er voor het menu een verschil was tussen de reservatie en de afrekening. Ze gingen dit rechtzetten, maar op de credit card stond toch het hogere bedrag en dit is 2 weken later nog steeds niet recht gezet.

ucn op 24 december 2023
Geverifiëerd

"Uitzonderlijk vriendelijk en professioneel"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Beiden genoten van uiterst lekkere en verzorgde keuken. Tot in details afgewerkt. Maar bovenal uitzonderlijk vriendelijke bediening.
Steeds met de glimlach , lange tijd niet meer gezien ! Sterk !

Frank Van Malderen op 17 december 2023
Geverifiëerd

"No-waste met sterren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culi...

Lees hele review

Alweer een sublieme ervaring. De uitermate inventieve no-waste-passie verrast, prikkelt en streelt de smaakpapillen. De bordjes zijn een lust voor het oog en worden vergezeld van bijpassend versgebakken brood. Ook de aangepaste wijnen zijn pareltjes en de huisgemaakte niet-alcoholische pairings getuigen van die culinaire passie en combineren perfect. Een totaalervaring die begint bij de eerste amuse en zich terugvindt in het laatste snoepje.

Frida Van den bergh op 20 november 2023
Geverifiëerd

"een culinair event"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

een wandeling in gewaagde maar geslaagde smaken en technieken
met aangepaste wijnen
een waar culinair orgasme

frank torfs op 18 november 2023
Geverifiëerd

"All-in, alleen met échte sterren!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Totaler dan deze ervaring zal het niet worden. Dit was letterlijk op reis gaan van begin tot einde.

Het telefoontje in de namiddag om even in te checken, inclusief gratis tip, deed ons al watertandend uitkijken.

De ontvangst was erg hartelijk, we hadden zelfs window seats en konden later op de avond genieten v...

Lees hele review

Totaler dan deze ervaring zal het niet worden. Dit was letterlijk op reis gaan van begin tot einde.

Het telefoontje in de namiddag om even in te checken, inclusief gratis tip, deed ons al watertandend uitkijken.

De ontvangst was erg hartelijk, we hadden zelfs window seats en konden later op de avond genieten van de gezellige regendruppels die ongeduldig van het venster dropen. Zelfs het gepersonaliseerde menu heette ons bescheiden welkom en beloofde alvast de reis van ons leven.

Het menu was fantastisch. Elk gerechtje een streling voor het oog, elk nog specialer dan het vorige, levendig gemaakt door de frisse kleuren van de sausjes, die de smaken complementeerden en er heerlijke smaakbommetjes van maakten, smaken die perfect bij elkaar pasten, begeleid van geuren die je deden watertanden. Ei zo na nooit kan ik het laten om toch nog ruimte voor verbetering te vinden, meestal zonder lang te moeten zoeken, maar hier was het allesbehalve een sinecure.

Ook werd er buiten het doorsnee aanbod ook een aangepast sappenaanbod geserveerd, zonder te vervallen in de simpele bruisende oplossingen. Nooit geweten dat berkensap en allerlei kruiden, bloemen en groenten zo'n sprankelend mondgevoel konden geven.

De bediening was fris, fruitig en met aangename afdronk. Zo zou onze wellicht ongewild heerlijk speelse en grappige sommelier het benoemen. Vriendelijk, grappig, snedig maar juist niet arrogant, het waren perfecte begeleiders van een al fantastische culinaire reis. Na iets meer dan week bevatten we nog steeds niet hoe het personeel alle ingrediënten kan onthouden, wij moesten meestal na 7 de ogen neerslaan omdat we de eerste alweer vergeten waren...

We landden uiteindelijk met koffie met een mening en nog een paar fijne afsluitertjes, die het helemaal afmaakten.

Alles kan altijd beter, dus je zou nog kunnen opwerpen dat er wat te weinig van het een was, of te veel van het ander, of een kaarsje op de tafel niet had misstaan, maar zoals Salieri ooit een stuk van Mozart, ook een grootmeester in fantastische reizen, beschreef in de even grootse film: "Het aantal noten was perfect. Haal een noot weg, en het stuk valt in elkaar, voeg een noot toe en het wordt minder mooi."

Doorgaans hou ik niet van perfectie, want da's saai en onderdrukt de nood om uitgedaagd te worden, maar hier was het prima zo voor deze avond. Als we nog es zorgeloos willen genieten met mensen die we zo graag zien (ons hoogste genot, het echte leven), dan weten we wel waar naartoe.

Normaal gezien schrijf ik zelden reviews en al zeker niet zo uitgebreid en voor sommigen zelfs met veel te weinig ratio maar dit was zo'n mooie, aangename, emotionele ervaring zelfs dat dit wel eens mag.

Nijn & Beer (1 review) op 26 oktober 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vorselaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wingerd

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Jolien, Pieter en hun team verwelkomen u van harte, met een vernieuwende kijk op gastronomisch koken.

Chef Pieter vertelt zijn verhaal door u een menu te bereiden waar het eerlijk, puur product in de kijker wordt gezet.

Dit verhaal is culinair compleet, waardoor er geen wijzigingen of aanpassingen kunnen gebeuren.

Zijn er ingrediënten, die u absoluut moet vermijden

(schaal-schelpdier, noten,..) meld dit op voorhand!


De visie van het restaurant wordt ook doorgetrokken in hun drankenkaart.

De drankenkeuze is beperkt maar met zorg en finesse geselecteerd.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vorselaar e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden