Wat 34 mensen zeggen over Table Vaccin by Haute Cookure
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Topadresje!!
Prima service en ongelofelijk lekker eten!
Zeker een ster waard.
It was just perfect! We had a wonderful time and the service was fantastic!
Dankzij de restaurantweek genoten wij recent van een super diner. Niet dat het anders minder zou zijn, maar voor ons is restaurantweek de moment om eens een ander restaurant te ontdekken.
Gestart met aperitief en hapjes buiten in de tuin. Voldoende variatie op de aperitiefkaart van Gin, over bubbels naar 'echte' co...
Dankzij de restaurantweek genoten wij recent van een super diner. Niet dat het anders minder zou zijn, maar voor ons is restaurantweek de moment om eens een ander restaurant te ontdekken.
Gestart met aperitief en hapjes buiten in de tuin. Voldoende variatie op de aperitiefkaart van Gin, over bubbels naar 'echte' cocktails (en moktail). Allemaal lekker, Gin-Tonic misschien wat prijzig omdat je de Tonic apart moet betalen(?!). Zeer smakelijke hapjes. Dan naar binnen voor het vervolg van het diner. Nog een oestertje vooraf om dan het 5-gangen diner te starten.
Verschillende bereidingen: sommige warm, lauw, koud of zeer koud.Wij onthouden vooral de Tataki van Zwaardvis, de gebakken Pulpo inktvis, de kreeft van de Green Egg en het malse rosé lamsvlees.
Een lekker maar klassiek (geen verrassende smaken) dessertbordje sloot het diner af.
Wij hadden gekozen voor de 'standaard' aangepaste wijnen, wat zeker een goede keuze bleek. Vooral de Oostenrijkse witte wijn was een winnaar.
Bediening was vlot en (na de eerste kennismaking) ook gemoedelijk. Goede beschrijving van het gerecht, de wijn, etc.
Zeker een restaurant om naar terug te komen (voor ze een michelin-ster krijgen)...
Heerlijk verrassende gerechters met lekkere aangepaste wijnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oostmalle e.o.
Over Table Vaccin by Haute Cookure
Keuken: Frans
Haute Cookure, al negen jaar een 15 op 20 in Gault & Millau waard en zo gastronomisch het hoogst gequoteerd restaurant in Malle.
Heropent met een nieuw concept én nieuwe naam " Table Vaccin. "
Als gevestigde waarde vraagt het lef, maar chef Ivan Daelemans (52) en gastvrouw-sommelier Cindy Mertens (49) zijn toe aan een nieuwe vibe. Met nog altijd à la carte-gerechten, maar ook veel meer foodsharing en keuzes, zodat je ook korter kan tafelen en er meer beleving is.
Ons culinair huis bestaat reeds vanaf het jaar 2003, dit onder de naam Haute Cookure, we verhuisden van een oud naaiatelier naar een dokterswoning, hier in huis was de huisarts van het dorp actief.
Nu een culinaire hotspot "Table Vaccin" met spetterende gerechten van chef Ivan Daelemans zijn hand.
De wijnen gloeien uit de flessen, hiervoor zorgt gastvrouw-sommelier Cindy Mertens.
Hé Kurt, hartelijk bedankt! Topklant :)