Wat 11 mensen zeggen over Bistro-M
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De bediening was heel onzeker. Kon de gerechten niet deftig voorstellen.
Er was geen 'huisaperitief', geen alternatieven. De bediening wist niet goed wat ze moesten doen. De drank kwam pas na de hapjes. Nadien waren ze nog enkele hapjes vergeten. Geen peper en zout aanwezig op tafel.
Voorgerecht was zeer matig, m...
De bediening was heel onzeker. Kon de gerechten niet deftig voorstellen.
Er was geen 'huisaperitief', geen alternatieven. De bediening wist niet goed wat ze moesten doen. De drank kwam pas na de hapjes. Nadien waren ze nog enkele hapjes vergeten. Geen peper en zout aanwezig op tafel.
Voorgerecht was zeer matig, maar het hoofdgerecht (vlees) was echt niet lekker. Het vlees was niet van goede kwaliteit! De puree was nog het beste van de avond...
Het dessert was lekker, maar zonder meer.
Gelukkig zaten er nog andere klanten met dezelfde gedachten, anders hadden we het gevoel dat het aan ons lag...
Spijtig genoeg geen aanrader
We zijn aangenaam verrast . Het was lekker mooi gepresenteerd en aangenaam vertoeven
Superlekker gegeten, prachtig decor en vriendelijke spontane bediening.
We hebben hier erg smakelijk mogen dineren. Streekproducten werden verwerkt in de gerechten, die mooi gepresenteerd werden. De bediening verliep zeer vlot. De kok kwam na zijn shift nog langs de tafel voor een babbeltje. Wij waren tevreden!
Ondanks dat de hapjes vergeten waren (is hem vergeven) hebben we heel lekker gegeten.
Heerlijke gerechtjes met oog voor detail.
Aangepaste wijnen, het plaatje klopte helemaal
Plattegrond Alle restaurantdeals in Arendonk e.o.
Over Bistro-M
Keuken: Belgisch
Bistro-M nam zijn intrek in een historisch pand in het centrum van Arendonk. hier zijn ook nog enkele van de elementen van de eer terug te vinden maar Bistro-M streeft vooral voor gezelligheid met een kleine moderne toets.
De keuken wordt omschreven als Belgisch-Frans met invloeden van overal in de culinaire wereld. “We noemen onszelf een bistro maar we leggen de lat toch wat hoger. Tijdens de middagen mikken we op de zakenman die tijdens een snelle lunch wat te bespreken heeft. ’s Avonds mag het tafelen langer duren en richten we ons op iedereen die kan genieten van goed tafelen.”