Wat 157 mensen zeggen over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Aangenaam kader met hele lekkere keuken en vriendelijke bediening. Een bezoek waard.
Eerste kennismaking met de zaak en zeer aangenaam verrast. Eindelijk een zaak waar niet enkel wijn wordt aangeboden als arrangement maar ook bier. Het was top bij elk gerecht een bijpassend biertje. Daarnaast de chef die zijn gerechten aan tafel komt uitleggen! Zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten, goede smaaksensaties met soms verrassende combinaties.
Goede wijnen geadviseerd.
Dit restaurant is echt een aanrader. Van bij de aankomst tot het vertrek zijn we in de watten gelegd door het vriendelijke personeel. Wat leuk dat de koks aan tafel komen om de gerechten in te zetten! Het eten zelf is van zeer hoog niveau. Een absolute aanrader.
We waren met een gezelschap van 6 volwassen komen eten op een donderdag avond met de restaurantweek. Het ontvangst was goed, we kregen een drankkaart, daarna kregen we nog 2 andere drankkaarten en het thee assortiment op vraag. Keuze genoeg, een beetje te veel. Maar er werd geen moeite gespaard, die trend werd al g...
Lees hele reviewWe waren met een gezelschap van 6 volwassen komen eten op een donderdag avond met de restaurantweek. Het ontvangst was goed, we kregen een drankkaart, daarna kregen we nog 2 andere drankkaarten en het thee assortiment op vraag. Keuze genoeg, een beetje te veel. Maar er werd geen moeite gespaard, die trend werd al gezet en dat bevalt me wel.
Er was een andere grote groep (+/-15p) aanwezig waardoor er steeds een drukte hing in deze kelder, vandaag mijn score op sfeer.
Der verscheidenheid aan amuses, gevolgd door een 3gangen menu: steak tartaar, hoen en creatie met chocolade en koffie waren ruim voldoende om mijn maag te vullen en duimen en vingers af te lekken.
Het zaal personeel die hun uiterste best deden om alles naar wens te brengen verdienen zeker ook een pluim.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
Keuken: Belgisch
Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque.
L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord?