Wat 157 mensen zeggen over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alhoewel we zeker overtuigd zijn van de kunde van de chef, had hij deze avond een te grote nonchalance, en heeft hij bijgevolg wat steekjes laten vallen .
Het voorgerecht : sashimi van zeebaars was misschien wel vers , maar niet door te snijden en niet door te kauwen of bijten...pezig... en ipv dat toe te geven ......
Alhoewel we zeker overtuigd zijn van de kunde van de chef, had hij deze avond een te grote nonchalance, en heeft hij bijgevolg wat steekjes laten vallen .
Het voorgerecht : sashimi van zeebaars was misschien wel vers , maar niet door te snijden en niet door te kauwen of bijten...pezig... en ipv dat toe te geven ...
Het vegetarisch gerechtje was super alsook de skrei : heel lekker.
Dus spijtig van dat minpunt.
Vriendelijk, correct en heel informatief, maar ook niet te streng of te chique. Elk gerecht was een unieke samenvloeiïng van smaken en texturen.
Wij hebben van a tot z genoten en ons laten verrassen. Bij aanvang liep de service wel iets te snel.
Voor herhaling vatbaar. Zeker weten.
Niets op aan te merken, alle gerechtjes waren echte smaakbommetjes.
Vriendelijke bediening, echt een aanrader.
Goede bediening en heerlijk gegeten
Lekker eten, uitstekende service en gezellige sfeer! Alle gangen zijn tot in de puntjes afgewerkt van top kwaliteit.... Een aanrader voor iedereen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees
Keuken: Belgisch
Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque.
L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord?