Keienhof

Belgisch, Frans | €€
8,6 (32 reviews)
90% aanbevolen
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Keienhof

Wat 32 mensen zeggen over Keienhof

8.6 Gebaseerd op 32 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Keienhof restaurantweek"
6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

Goed en vriendelijk ontvangen in een rustige sfeer en in een aangenaam kader. Lekker eten, maar nu ook weer niet super, we wisten natuurlijk dat we kabeljauw of kip als hoofdschotel zouden krijgen, maar het was wel vrij klassiek gepresenteerd. Wel origineel was dat je ofwel wijn, ofwel bier ofwel een thee formule ko...

Lees hele review

Goed en vriendelijk ontvangen in een rustige sfeer en in een aangenaam kader. Lekker eten, maar nu ook weer niet super, we wisten natuurlijk dat we kabeljauw of kip als hoofdschotel zouden krijgen, maar het was wel vrij klassiek gepresenteerd. Wel origineel was dat je ofwel wijn, ofwel bier ofwel een thee formule kon kiezen bij je eten.
Bleek ook dat Het Keienhof eigenlijk sinds een jaar of 5 een feestzaal is en eigenlijk geen restaurant meer! Waarom nemen ze dan deel aan dit evenement? Is het om op een makkelijke manier geld te verdienen, want iedereen eet die avond hetzelfde, alleen een beetje verspreid over de avond, handig voor een beetje geroutineerde keuken.

Luc Mercy op 11 juni 2018

"Lekker gegeten"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten, gezellig interieur en een vriendekijke bediening. Alle gerechten waren verzorgd en mooi gebracht met aangepaste wijnen of bieren.
Men kan er niet betalen met een bank of kredietkaart want het Keienhof is geen restaurant! Wel raar voor een deelnemer van de restaurantweek.
Je kan er ook brunchen.

Willy Wuyts op 10 juni 2018

"Super!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van de eerste hap tot de laatste genoten. Ontvangst en service vriendelijk en professioneel. Het restaurant is niet groot zodat er een gemoedelijk sfeer is. De gerechten kwamen wel iets te snel achter elkaar.

Boudewijns Linda op 09 juni 2018

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten in een mooie omgeving. zeker een aanrader. Maar een 4,5 gegeven aan de service omdat we voor 3 personen het wijnarrangement hadden bijgenomen. Dit was normaal gezien met een fles water bij op tafel (niet gekregen).
misschien ook wel onze fout. we hadden dit ook kunnen vragen. maar voor de rest alles dik ok.

Herman Voeten op 05 juni 2018

"Kei lekker in het Keienhof"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Keienhof is gelegen in een typisch Kalmthouts buitenverblijf/kasteeltje van rond de vorige eeuwwisseling. In een ruime gezellige zaal staan de tafels op goede afstand van elkaar zodat je niet verplicht bent het gesprek van je buren te volgen. De ontvangst is zeer vriendelijk en de bediening blijft op dit niveau.
De...

Lees hele review

Keienhof is gelegen in een typisch Kalmthouts buitenverblijf/kasteeltje van rond de vorige eeuwwisseling. In een ruime gezellige zaal staan de tafels op goede afstand van elkaar zodat je niet verplicht bent het gesprek van je buren te volgen. De ontvangst is zeer vriendelijk en de bediening blijft op dit niveau.
De borden zijn kleine schilderijtjes die vragen om gedegusteerd te worden. De verschillende originele smaken ondersteunen elkaar en zorgen ervoor dat je smaakpapillenpallet maximaal bespeelt wordt. Klassiek is het aanbieden van de gepaste wijnen bij elk gerecht. Vernieuwend is dan weer dat dit ook kan met bier en zelfs met tea. Dit laatste zorgt ervoor dat de Bob van dienst eindelijk eens iets anders kan drinken dan het obligate water. Gastronomisch genot in een rustig kader doen je zeker terugkomen.

Herman Deben op 04 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heide - Kalmthout e.o.

Toon telefoonnummer

Over Keienhof

Keuken: Belgisch, Frans

Het restaurant en de feestzalen van het Keienhof liggen in een park van 1 hectare. Een flinke wandeling in de natuur gevolgd door een lekker etentje, ligt dus zo voor de hand. Het restaurant biedt plaats aan 50 personen en er is een ruime parking. Zowel het restaurant als de feestzalen sluiten aan bij grote terrassen zodat bij goed weer het aperitief, de lunch of het diner buiten kan worden genomen. Het restaurant en de feestzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heide - Kalmthout e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden