Wat 54 mensen zeggen over Saisonomy
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Beau menu, de plus copieux, dans un cadre moderne mais chaud en même temps
Rien à dire
Belle découverte avec de nombreuses saveurs variées
Terrine de foie gras en première entrée,
Délicieux carpaccio de saint-Jacques en deuxième entrée,
Calamars en sauce en troisième entrée,
Filet de porc ibérique en plat,
et Caramel beurre salé en dessert.
Dommage qu'un assortiment de vins ne soit pas proposé...
Belle découverte avec de nombreuses saveurs variées
Terrine de foie gras en première entrée,
Délicieux carpaccio de saint-Jacques en deuxième entrée,
Calamars en sauce en troisième entrée,
Filet de porc ibérique en plat,
et Caramel beurre salé en dessert.
Dommage qu'un assortiment de vins ne soit pas proposé en accompagnement.
La carte de vins propose un choix limité mais bien sélectionné qui permet de trouver son bonheur.
Pas de doute, on reviendra pour tester un repas à la carte.
Service attentionné par un personnel jeune et motivé
Chef particulièrement efficace qui assure totalement et, chose rare, remercie ses clients en fin de repas.
Bravo à toute l'équipe, on a passé une très belle soirée.
Plats raffinés, service personnalisé et attentionné par le patron. Vaut l'expérience
Lekker gegeten via dinningcity. Gekozen 5 gangen van de chef. Heel lekker. Menuwaardig. De chef is nadien even komen praten. Niet te groot restaurant, gemakkelijke zetels. Aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in La Hulpe e.o.
Over Saisonomy
Het restaurant Saisonomy ligt in Terhulpen, ten zuiden van Brussel, aan de rand van het bos. In de keuken weigert Alain Morillon te werken met wat de natuur niet heeft geschreven. Want elk seizoen heeft zijn schatten - sommige binnen handbereik - andere moeten nog gevonden worden. Een reis door de streken die zich voortdurend herhaalt, met zijn mooie verrassingen. Seizoensgebondenheid, de eerste regel van het leven, is een principe bij Saisonnomy. En denkt men meteen aan seizoensfruit en -groenten, dan gaat het ook om vlees, vis en kaas. De chef verandert daarom om de twee maanden zijn menu, en biedt een kwaliteitswijnarrangement om uw maaltijd kracht bij te zetten. Dit maakt het mogelijk om opnieuw te bekijken en uit te vinden, zelfs als dat betekent dat de codes moeten worden veranderd. Wat heb je er immers aan als je ze niet op hun kop kunt zetten?