Wat 819 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer goed!
We hebben heerlijk gegeten in dit fantastische restaurant wat midden in een prachtig landgoed ligt. De sfeer is fijn het eten fantastisch. We hadden het 7 gangen menu gekozen met bijpassende wijnen. De smaken en de presentatie waren subliem en de wijnen waren goed uitgekozen zodat ze een mooie aanvullingen gaven aan de al overheerlijke gerechtjes.
Tijdens de restaurantweek hier gegeten. Wij hadden het 7 gangen menu. Over het algemeen stuk voor stuk mooie smaken, de een wat uitgesproken dan de ander. Jammer was dat gang 6 en 7 zoet nagerecht was. Dat had niet gehoeven. Het had geklopt als het 1 kaas en 1 zoet was geweest .
En nog een tip als bij de afsluiti...
Tijdens de restaurantweek hier gegeten. Wij hadden het 7 gangen menu. Over het algemeen stuk voor stuk mooie smaken, de een wat uitgesproken dan de ander. Jammer was dat gang 6 en 7 zoet nagerecht was. Dat had niet gehoeven. Het had geklopt als het 1 kaas en 1 zoet was geweest .
En nog een tip als bij de afsluiting een koffie met een paar losse bordjes chocola en mini taartjes voor je staan dan denk je mmh waar zijn nu ineens:de prachtig opgemaakte bordjes. Zonde is een kleine moeite om er twee prachtige opgemaakte bordjes van te maken.
Verder genoten.
Geweldig genoten van heerlijk eten en geweldige ambiance en gastvrijheid
Elke gang was weer een prachtige heerlijke verrassing. Bediening zorgt voor een relaxt en open sfeer. Een heerlijke avond gehad!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar bevindt zich op 3 kilometer van het centrum van Breda en is gelegen in de natuur van het bosrijke Landgoed Wolfslaar. Het restaurant heeft recent een stijlvol nieuw interieur gekregen waarin luxe materialen zoals notenhout en marmer uit Italië zijn gebruikt. De sfeer is warm en eigentijds, maar linkt ook zeker aan het verleden. Het culinaire team staat onder leiding van chef-kok Maarten Camps. Zijn liefde voor het vak komt tot uiting in elk gerecht dat zijn keuken verlaat. Puur, oogstrelend en smaakvol. Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Niet voor niets ontving hij daarom dit jaar voor de 19e keer op rij een Michelinster. De wijnkaart is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Nieuwe ontdekkingen, maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Een selectie van verfijnde en elegante wijnen brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Sommelier Rick van den Broek weet feilloos de meest uitmuntende smaakcombinaties voor u te maken.
Kom genieten in een elegante ambiance met een moderne flair en een ongedwongen sfeer.