Wat 819 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bediening leek zenuwachtig en enigszins onzeker (beginners?).Eten was volgens verwachting zeer smaakvol en verzorgd. De Sommelier was een prettige tafelheer en had een mooi wijn arrangement samengesteld. Omgeving en Akoestiek is erg goed.
Heerlijk gegeten, lekkere amuses goede (huis) wijn en een prima sfeer, kortom geweldig.
Wij hebben met de restaurantweek gegeten bij Wolfslaar. Onze verwachtingen van dit restaurant met Michelin ster waren hoog. Helaas hebben ze dit niet waar kunnen maken. Er was niet echt een gastvrouw. In het begin bij binnenkomst een jongedame (casual gekleed, want niet gepast is bij dit restaurant) en die was toen ...
Lees hele reviewWij hebben met de restaurantweek gegeten bij Wolfslaar. Onze verwachtingen van dit restaurant met Michelin ster waren hoog. Helaas hebben ze dit niet waar kunnen maken. Er was niet echt een gastvrouw. In het begin bij binnenkomst een jongedame (casual gekleed, want niet gepast is bij dit restaurant) en die was toen alle gasten binnen waren klaar met werken. De bediening was knullig (we denken 1e jaars hotelschool studenten?) die duidelijk niet wisten hoe ze gasten moeten vermaken. Het was allemaal heel gemaakt. Onze glazen water waren nog vol en zonder pardon werd er een nieuwe fles water aangebroken en onze glazen tot aan de nok gevuld. Niet erg klantvriendelijk. Ook bij het betalen klopte de rekening niet (is toen wel gecorrigeerd). Een gemiste kans voor Wolfslaar om hun beste kant te laten zien aan mensen die normaal gezien niet in dit restaurant eten.
Met hoge verwachtingen naar dit restaurant gegaan.
locatie is mooi, maar de auto parkeren moest op een parkeerplaats waar grote plassen water op stonden.
Eten was goed, maar niet bijzonder.
Gewoon een doorsnee restaurant en dat hadden we vooraf niet verwacht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar bevindt zich op 3 kilometer van het centrum van Breda en is gelegen in de natuur van het bosrijke Landgoed Wolfslaar. Het restaurant heeft recent een stijlvol nieuw interieur gekregen waarin luxe materialen zoals notenhout en marmer uit Italië zijn gebruikt. De sfeer is warm en eigentijds, maar linkt ook zeker aan het verleden. Het culinaire team staat onder leiding van chef-kok Maarten Camps. Zijn liefde voor het vak komt tot uiting in elk gerecht dat zijn keuken verlaat. Puur, oogstrelend en smaakvol. Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Niet voor niets ontving hij daarom dit jaar voor de 19e keer op rij een Michelinster. De wijnkaart is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Nieuwe ontdekkingen, maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Een selectie van verfijnde en elegante wijnen brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Sommelier Rick van den Broek weet feilloos de meest uitmuntende smaakcombinaties voor u te maken.
Kom genieten in een elegante ambiance met een moderne flair en een ongedwongen sfeer.