Wat 819 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onze eerste keer bij een Michelinster restaurant. Gezellige inrichting, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Tempo goed en lekkere smaakcombi's met de wijnen.
We hadden eigenlijk meer verwacht van een sterrenrestaurant als Wolfslaar. De eerste drie gangen van het menu waren erg lekker en geslaagd, echter vielen de laatste 2 gangen erg tegen. 4e gang was een kaasplankje, 5e het dessert. Kaasplankje bestond uit 4 kleine stukjes kaas, waar je in onze ogen je als sterrenrest...
Lees hele reviewWe hadden eigenlijk meer verwacht van een sterrenrestaurant als Wolfslaar. De eerste drie gangen van het menu waren erg lekker en geslaagd, echter vielen de laatste 2 gangen erg tegen. 4e gang was een kaasplankje, 5e het dessert. Kaasplankje bestond uit 4 kleine stukjes kaas, waar je in onze ogen je als sterrenrestaurant echt tekort doet aan zo iets simpels als gang. Ook het dessert viel qua smaken en opmaak een beetje tegen, ijs was al gesmolten. Vergeleken met andere sterrenrestaurants waar we geweest zijn viel deze eigenlijk het meeste tegen. Ook de kosten voor het water (die zonder vragen continu werd bijgeschonken) waren absurd hoog.
Creatieve gerechten met soms ongewone en daarom interessante smaakcombinaties, perfect uitgevoerd.
Bijpassende wijnen van zeer goed niveau en kundige vriendelijke bediening.
Redelijke prijzen. Hoort bij de kopgroep van de restaurants met een ster.
Heerlijk gegeten met verschillende . Ook heel veel verschillende smaken. Geweldige wijnen geproefd. Zeer vriendelijk personeel die alles heel fijn konden uitleggen. Hierdoor had je zeker het gevoel in de watten te worden gelegd.
Het eten was voortreffelijk. Elke gang uitgebalanceerd en smaakvol.
Bediening was matig. Het was bij aankomst niet duidelijk dat we voor ''dining with the stars'' hadden gereserveerd. Bij het opscheppen van de pompoensoep werd deze geknoeid op de rand van het bord. Bij het presenteren van de rekening bleek dat een ...
Het eten was voortreffelijk. Elke gang uitgebalanceerd en smaakvol.
Bediening was matig. Het was bij aankomst niet duidelijk dat we voor ''dining with the stars'' hadden gereserveerd. Bij het opscheppen van de pompoensoep werd deze geknoeid op de rand van het bord. Bij het presenteren van de rekening bleek dat een rekening van eerdere gasten nog in het couvert aanwezig was.
minpunt tenslotte is dat de ramen nodig moeten worden gewassen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar bevindt zich op 3 kilometer van het centrum van Breda en is gelegen in de natuur van het bosrijke Landgoed Wolfslaar. Het restaurant heeft recent een stijlvol nieuw interieur gekregen waarin luxe materialen zoals notenhout en marmer uit Italië zijn gebruikt. De sfeer is warm en eigentijds, maar linkt ook zeker aan het verleden. Het culinaire team staat onder leiding van chef-kok Maarten Camps. Zijn liefde voor het vak komt tot uiting in elk gerecht dat zijn keuken verlaat. Puur, oogstrelend en smaakvol. Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Niet voor niets ontving hij daarom dit jaar voor de 19e keer op rij een Michelinster. De wijnkaart is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Nieuwe ontdekkingen, maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Een selectie van verfijnde en elegante wijnen brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Sommelier Rick van den Broek weet feilloos de meest uitmuntende smaakcombinaties voor u te maken.
Kom genieten in een elegante ambiance met een moderne flair en een ongedwongen sfeer.