Wat 819 mensen zeggen over Wolfslaar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wederom weer een heerlijke menuutje!
Volgend jaar weer!
Ik heb echt genoten van alle lekkere smaak sensaties van de amuses die we geserveerd hebben gekregen.
Daarnaast waren de gamba's en de vis van het voorgerecht overheerlijk. Het hoofdgerecht vond ik echt bijzonder omdat er zoveel verse verschillende soorten groenten op het bord lagen. Daarnaast was het vlees bijzond...
Ik heb echt genoten van alle lekkere smaak sensaties van de amuses die we geserveerd hebben gekregen.
Daarnaast waren de gamba's en de vis van het voorgerecht overheerlijk. Het hoofdgerecht vond ik echt bijzonder omdat er zoveel verse verschillende soorten groenten op het bord lagen. Daarnaast was het vlees bijzonder lekker klaargemaakt. Het nagerecht zag er en mooi uit en het was heel erg lekker met alle verschillende combinaties met aardbeien en vlierbesbloesem. Daarnaast was het personeel correct, maar kwam soms wel wat onervaren over. De sfeer was ok, maar pas op het moment dat we weg wilde gaan werd de verlichting gedimd en dit had naar mijn idee veel eerder gekund. Al met al een heerlijke en gezellige avond.
Uitstekende keuken. Licht, veel smaak, veel lokale producten, maar ook mooi gebruik van minder traditionele ingredienten. Heel prettige en professionele bediening. Goede wijnkaart, met een mooie balans klassieke en nieuwe wereld. Kortom, uitstekende (eerste) ervaring bij de Wolfslaar.
We hebben lekker gegeten, de bediening was ook goed maar een min punt is de grote eetbar in het midden van het restaurant.
prima gegeten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.
Over Wolfslaar*
Keuken: Frans
Restaurant Wolfslaar bevindt zich op 3 kilometer van het centrum van Breda en is gelegen in de natuur van het bosrijke Landgoed Wolfslaar. Het restaurant heeft recent een stijlvol nieuw interieur gekregen waarin luxe materialen zoals notenhout en marmer uit Italië zijn gebruikt. De sfeer is warm en eigentijds, maar linkt ook zeker aan het verleden. Het culinaire team staat onder leiding van chef-kok Maarten Camps. Zijn liefde voor het vak komt tot uiting in elk gerecht dat zijn keuken verlaat. Puur, oogstrelend en smaakvol. Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Niet voor niets ontving hij daarom dit jaar voor de 19e keer op rij een Michelinster. De wijnkaart is de afgelopen tijd flink uitgebreid. Nieuwe ontdekkingen, maar ook de grote klassiekers ontbreken niet. Een selectie van verfijnde en elegante wijnen brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Sommelier Rick van den Broek weet feilloos de meest uitmuntende smaakcombinaties voor u te maken.
Kom genieten in een elegante ambiance met een moderne flair en een ongedwongen sfeer.