Vin Perdu

Frans | €€€
8,7 (394 reviews)
96% aanbevolen

Wat 394 mensen zeggen over Vin Perdu

8.7 Gebaseerd op 394 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker, zoals altijd!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Vin Perdu is bij ons een vaste waarde die we tijdens de Restaurantweek én daarnaast graag bezoeken. Zoals altijd was het ook deze keer weer een lekkere ervaring!
Na enkele lekker cocktails en mocktails kregen we als voorgerecht heerlijke Roggevleugel met kappertjesboter. De rogge was perfect gaar en de bijkomende b...

Lees hele review

Vin Perdu is bij ons een vaste waarde die we tijdens de Restaurantweek én daarnaast graag bezoeken. Zoals altijd was het ook deze keer weer een lekkere ervaring!
Na enkele lekker cocktails en mocktails kregen we als voorgerecht heerlijke Roggevleugel met kappertjesboter. De rogge was perfect gaar en de bijkomende boter werd subliem op smaak gebracht met net genoeg kappertjes om toch niet te overheersen. Het kraakverse brood dat erbij geserveerd werd, maakte het eerste gerechtje helemaal af.
Het hoofdgerecht overtrefte echter het lekkere voorgerecht zeker. Zo was de combinatie van perfect gebakken parelhoen met witloof, gemengde champignonnetjes, amandelkroketjes en fine champagnesaus niet enkel een streling voor het oog, het was ook nog eens súper lekker.
Hoewel we normaal échte dessertvrouwen zijn, viel de nougatparfait met bosvruchtencompote een klein beetje tegen. Echter was de meringue die erbij gegeven werd als afwerking heerlijk.

De bediening was zoals steeds professioneel en tot in de puntjes verzorgd!

Silke D. op 24 november 2018

"Aangenaam verrast"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke stressvrije bediening. Mooie zaak.

Nicole Melis op 24 november 2018

"Lekker gegeten"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Mooie omgeving voor een lunch op donderdagmiddag met toch best wat volk in de zaak. Vriendelijke en correcte bediening. Lekker 3-gangenmenu voor de restaurantweek en zeker voldoende. Het voorgerecht van alleen een stukje rog met wat kappertjes vond ik wel heel simpel, maar het hoofdgerecht met malse parelhoen maakte...

Lees hele review

Mooie omgeving voor een lunch op donderdagmiddag met toch best wat volk in de zaak. Vriendelijke en correcte bediening. Lekker 3-gangenmenu voor de restaurantweek en zeker voldoende. Het voorgerecht van alleen een stukje rog met wat kappertjes vond ik wel heel simpel, maar het hoofdgerecht met malse parelhoen maakte dat wel goed. Geen super innovatieve keuken en niets verrast echt, maar wel gewoon lekker en goed eten. Lekker wijntje erbij en afsluiten met een goede koffie en we komen daarvoor graag nog eens terug!

Liesbet op 23 november 2018

"Te snel!"
6.0 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 4

Wij hebben zeer lekker gegeten maar het nieuwe concept bevalt ons totaal niet.
De snelheid waarmee alles moest besteld en gegeten worden was ook voor een brasserie niet aanvaardbaar. Het voorgerecht werd zowat gelijk met het aperitief gebracht. De ober onderbrak zeker 10 keer ons gesprek om de vaart er te kunnen inzetten. Zeer spijtig want het eten krijgt van ons een 10.

lodeweyckx op 08 december 2014

"Superavond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig ingericht, vriendelijke bediening, superlekker gegeten, heel fijn!
Zeker voor herhaling vatbaar.

Annick lamers op 07 december 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oud-Turnhout e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vin Perdu

Keuken: Frans

Vin Perdu in Oud-Turnhout vervelt van gastronomisch restaurant tot een hippe bar-bistro waar veel evidente producten de baan ruimden voor onder meer leuke allemansvriend gerechtjes om alleen of in gezelschap van te genieten en een keuze aan zelf gerijpt rundvlees. Een afzonderlijke barfood kaart met diverse verse dumplings, internationale charcuterie en zelf gemaakte limonades en mocktails zorgt voor een hoge fun factor.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oud-Turnhout e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden