Wat 176 mensen zeggen over Saint Christophe
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geen enkel Wow gerecht
Duur voor het aangebodene, al stukken beter gegeten voor minder geld.
Is altijd super lekker
Zeker een aanrader
We hadden hoge verwachtingen bij het binnenkomen maar verlieten het restaurant eerder ontgoocheld. We namen er een lunch met een extra gerecht met aangepaste wijn. Eén tafelgenoot at geen vlees en hiervoor werd de lunch heel goed aangepast. De hapjes bij de apero waren zeker lekker. Het voorgerecht coquilles met kno...
Lees hele reviewWe hadden hoge verwachtingen bij het binnenkomen maar verlieten het restaurant eerder ontgoocheld. We namen er een lunch met een extra gerecht met aangepaste wijn. Eén tafelgenoot at geen vlees en hiervoor werd de lunch heel goed aangepast. De hapjes bij de apero waren zeker lekker. Het voorgerecht coquilles met knolselder: coquilles supervers en lekker maar in verhouding veel te veel rauwe knolselder, het extra gerecht was ontgoochelend (eerder flauwe bouillon met max 8 mosseltjes voor 20 euro!), hoofdgerecht hertekalf was veel te hard gebakken (er werd vooraf ook niet gevraagd welke bakwijze gewenst was), de wijn was heel lekker, alleen jammer dat de grond van de rode wijn mee uitgeschonken werd en dat glas niet eens vervangen werd hoewel dit door de bediening heel duidelijk opgemerkt werd (!!), ... Mooi kader maar prijs/kwaliteit voor deze maaltijd niet ok. We betaalden met apero en koffie 95 euro per persoon.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kortrijk e.o.
Over Saint Christophe
Chef Olivier Dewulf en vrouw Sophie bieden u in de Saint-Christophe in Kortrijk een opmerkelijk hartelijke ontvangst en een creatieve keuken in een kader waar kunst en gastronomie samenkomen. U kan in het restaurant en in de 3 privézaaltjes op de eerste verdieping gezellig tafelen met zakenrelaties of met de familie. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten op het zonnige terras te eten.
Resoluut wordt gekozen voor topkwaliteit over de hele lijn. De keuze van de ingrediënten bepaalt voor meer dan 50 % het niveau van het eindproduct. Zij opteren voor de beste producten met een optimale bereidingswijze, zonder onnodige kunstgrepen. Wie uit eten gaat, wil de aroma's en smaken immers ten volle kunnen appreciëren. Alles wordt ter plaatse bereid, van de tapas bij het aperitief, over de verschillende soorten brood tot de zoetigheden. Het streven naar perfectie komt ook op de wijnkaart tot uiting, tal van exquise Franse en wereldwijnen maken uw gastronomische ervaring compleet.