Wat 308 mensen zeggen over Fidalgo
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben heerlijk gegeten in een mooi kader. Goede ontvangst en vriendelijke bediening. Een pluspunt is dat er steeds verrassende gerechtjes worden geserveerd. Prima beschrijving van de bijpassende wijnen door een zeer vriendelijke gastvrouw.
Zeer leuk restaurant, niet te groot, daardoor leuke sfeer. Eten kan ik kort over zijn, echt lekker. In het algemeen, zeer leuke ervaring, prijs/kwaliteit top. Als ik dan toch 2 mindere punten mag opsommen, ten eerste krijg ik de dag zelf een sms dat het restaurant pas opent om 1900hr terwijl we op de site van restau...
Lees hele reviewZeer leuk restaurant, niet te groot, daardoor leuke sfeer. Eten kan ik kort over zijn, echt lekker. In het algemeen, zeer leuke ervaring, prijs/kwaliteit top. Als ik dan toch 2 mindere punten mag opsommen, ten eerste krijg ik de dag zelf een sms dat het restaurant pas opent om 1900hr terwijl we op de site van restaurantweek geboekt hadden om 1830hr. Ok niet erg, dus ik stuurde terug van bedankt voor de verwittiging maar gewoon jammer dat op de site je kon boeken om 1830hr. Ik wist natuurlijk wel dat dit de site van restaurantweek was maar het antwoord was een beetje kort "Dit is niet onze site...!) Misschien zonder uitroepteken kwam dit minder agressief over (tja, misschien ligt het ook aan mij :-)) En tweede de bediening, de twee jongedames waren zeer vriendelijk en hartelijk, terwijl de gastvrouw naar ons aanvoelen een beetje te gereserveerd was (maar wel super professioneel). Dus nogmaals, al bij al een dikke aanrader. Merci
topgerechten, vlotte bediening met bijzonder lekkere wijnen, een aanrader
zeer lekker en meer dan voldoende eten
We reserveerden een tafeltje voor 2 personen, en gingen voor de 4 gangen menu.
Bij de reservatie vroeg ik of een vegetarische menu mogelijk was.
Ik hoopte dat dit kon, maar ging er niet (vanzelfsprekend) van uit omdat de menu eigenlijk al vast stond.
We werden in Fidalgo leuk onthaald en kregen een gezellig ta...
We reserveerden een tafeltje voor 2 personen, en gingen voor de 4 gangen menu.
Bij de reservatie vroeg ik of een vegetarische menu mogelijk was.
Ik hoopte dat dit kon, maar ging er niet (vanzelfsprekend) van uit omdat de menu eigenlijk al vast stond.
We werden in Fidalgo leuk onthaald en kregen een gezellig tafeltje toegewezen.
De champagne was heerlijk...en tot mijn (zeer aangename) grote verbazing had de chef voor mij, van hapje tot dessert, een vegetarische versie gemaakt.
Zijn creaties waren subliem!!!! Om duimen en vingers van af te likken!!
Ik kon zien, proeven, ruiken...met al mijn zintuigen ervaren dat de chef mega moeite had gedaan voor mijn veggie-verzoek.
Ik ben al naar menig veggierestaurant geweest...maar deze niet-veggie-chef kan de veggie-chefs nog iets bijleren.
Ik wil ook de gastvrouw en haar lieve jonge "rechterhand" in de verf zetten. De gastvrouw kwam de wijnen telkens voorstellen...ze deed dit met een heerlijk charisma. De 2 dames in de zaal maakten de culinaire beleving af!
Het hele team van Fidalgo heeft voor een onvergetelijke ervaring gezorgd.
Hartelijk dank aan de chef en zijn hele team...onze 16-jarige-jubileum hebben we in stijl gevierd ❤
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tienen e.o.
Over Fidalgo
Keuken: Frans
Restaurant Fidalgo waar klassiek en vernieuwing samengaan met rust en genot! Gevestigd te Tienen net buiten de ring, Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van de chef.
Elk gerecht is uiterst wel doordracht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen vernieuwd. Iedere maand wordt er een nieuw menu bereid naargelang seizoen en aanbod.
De salon/rokersruimte van Restaurant Fidalgo geeft uit op de tuin waar u bij de eerste zonnestralen kunt tafelen in een oase van groen. Waar versheid en seizoen primeren, zorgt Fidalgo ervoor dat families, bedrijven en groepen zich meteen thuis voelen in een aangenaam rustgevend kader met de nadruk op gastronomie.