De Jonkman**

Mediterraans, Frans, Modern | €€€
9,4 (117 reviews)
97% aanbevolen

Wat 117 mensen zeggen over De Jonkman**

9.4 Gebaseerd op 117 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"fijn en voldoende"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

heel lekker, verzorgd, mooi opgediend, voldoende,
leuk dat de chef eens aan tafel kwam
restaurant is aan te prijzen

christine op 03 juni 2018

"kwaliteit"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Geen enkele opmerking. Top restaurant zijn sturen waardig. Spijtig dat er bij het voorgestelde menu steeds extra's bijkomen zodat je uiteindelijk meer betaald dan de restaurantweek laat uitschijnen. De extra's zouden moeten aangekondigd worden<<<<<<;

Janpiet Callens op 03 juni 2018

"Restaurantweek De Jonkman"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was voor ons het allereerste bezoek aan De Jonkman. De aankomst en ontvangst hebben we als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. We werden heel vriendelijk naar onze tafel geleid. We vonden het bijzonder aangenaam dat Filip Claeys ons zelf kwam begroeten aan tafel. Een zeer loyale en down-to earth-persoon. ...

Lees hele review

Het was voor ons het allereerste bezoek aan De Jonkman. De aankomst en ontvangst hebben we als zeer vriendelijk en professioneel ervaren. We werden heel vriendelijk naar onze tafel geleid. We vonden het bijzonder aangenaam dat Filip Claeys ons zelf kwam begroeten aan tafel. Een zeer loyale en down-to earth-persoon. Een minpuntje voor een 2-sterren-zaak is dat hij aan tafel verschijnt in een niet gestreken outfit.
De bediening was zeer vlot, aangenaam maar soms te overheersend. Wij hebben begrepen dat er ook wat stagiaires aan het werk waren en deze mensen moeten inderdaad de kans krijgen om het te leren maar goede feedback is hier zeker een meerwaarde.
De voorgestelde Brugse Brut heeft ons uiteindelijk niet kunnen bekoren.We waren er niet zo weg van maar dat is persoonlijke voorkeur uiteraard.
Eén van de vaste personeelsleden kon ons steeds een zeer vlotte uitleg geven maar keek steeds over onze hoofden heen. Net alsof hij een tekstje uit het hoofd had geleerd en dat nu steeds repetitief aframmelde. Soms was de uitleg door het zaalpersoneel aan een andere tafel zo luid dat het storend was.
Sommige mensen hadden een niet passende outfit aan. Jasje te klein of te groot, vlekken op de broek, versleten en/of vuile schoenen.
Via het aangeboden menu van de restaurantweek hebben we uiteraard maar een klein beeld gekregen van de mogelijkheden van de keuken. De koude en warme hapjes waren zeker correct en aangenaam met enkele uitschieters in positieve zin! Het taco- voorgerechtje was voor ons niet echt een meevaller. De smaak was voor ons iets te flets. Het vrij te kiezen tweede voorgerechtje met de zwemkrab was echt top! Mooie presentatie en smaakpallet.
Het hoofdgerecht was zeker oké maar had geen wauw-effect. Het dessert daarentegen was voor ons een echte topper op alle vlak. Smaken, presentatie...
De aangeboden versnaperingen bij de koffie/thee waren verrassend én lekker en bijzonder leuk gepresenteerd.
We hebben het interieur als aangenaam ervaren met een verrassende maar aangename muziekkeuze. Het gebruikte servies, steeds wisselend en aangepast, is een aangename ondersteuning van de voorgestelde gerechten.
Als minpuntje kunnen we aangeven dat we het jammer vonden dat het kleine tuintje waar je op uitkijkt niet 100 % verzorgd was.( Dit is een deeltje van het totaalconcept toch?)
Misschien komen we heel kritisch over maar we willen enkel meegeven hoe wij het hebben ervaren zonder afbreuk te doen aan de zaak. We hebben het als zeer positief ervaren en wensen Filip en zijn team alle succes toe want zo'n zaak op dit niveau draaiende houden is niet zo eenvoudig.

Ingrid De Brabandere op 03 juni 2018

"Toprestaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekende keuken, perfecte bediening, gezellig zitten, een aanrader

Bart op 03 juni 2018

"super genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

super genoten van de hoogstaande culinaire gerechten , en zeer aangename bediening , meer dan twee sterren waard !!!

bart piens op 02 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Jonkman**

Keuken: Mediterraans, Frans, Modern

Restaurant De Jonkman** is prachtig gelegen in Sint-Kruis. Het restaurant en de chef laten zien dat koken een kunst is. De perfect op elkaar afgestemde smaken worden gepresenteerd op authentieke en vooral unieke wijze. Elk zintuig wordt geprikkeld in dit fantastische restaurant. De elegantie die terug te vinden is in elk gerecht vindt u ook terug in de atmosphere.

Door het team van restaurant De Jonkman** beleven u en uw gasten een culinaire ervaring op gastronomisch niveau. Kom en ervaar het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Brugge e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden