Mangerie 't Cruydt

Frans | €€
8,5 (109 reviews)
100% aanbevolen

Wat 109 mensen zeggen over Mangerie 't Cruydt

8.5 Gebaseerd op 109 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mijn tweede bezoek maar niet het laatste."
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Je neemt plaats alsof het je eigen eetkamer is, heel knus en gezellig en met zicht op de keuken. De kok komt je ook even verwelkomen en je krijgt een behaaglijk gevoel, geheel anders dan in grote restaurants. Het restaurant heet een 20-tal couverts waardoor het rust uitstraalt.
Het menu: Na het amuse kwam als voor...

Lees hele review

Je neemt plaats alsof het je eigen eetkamer is, heel knus en gezellig en met zicht op de keuken. De kok komt je ook even verwelkomen en je krijgt een behaaglijk gevoel, geheel anders dan in grote restaurants. Het restaurant heet een 20-tal couverts waardoor het rust uitstraalt.
Het menu: Na het amuse kwam als voorgerecht een taartje van gerookte paling, een tussengerecht (+ 9 €) een op vel gebakken zeebaars, hoofdgerecht een rosé gebakken hertenkalf met vergeten groenten en als dessert een parfait van amarena kersen met espuma van mandarijn. Elk gerechtje was tot in de puntjes verzorgd en heerlijk van smaak. De gerechten werden met een perfecte tussentijd geserveerd waarvoor chappeau aan de kok die alleen de keuken rund.
Voor de dranken kozen we voor de aangepaste wijnen bij het gerecht waarvoor dit restaurant ook een bijzonder geslaagde formule had. Je betaalde per glas en kon dus kiezen wanneer je een glas over sloeg. (zeker voor de chauffeur een pluspunt) 6 € voor een goed gevulde beker, zeker niet overdreven.
We kijken al uit naar een derde bezoek.

Marc F. op 30 november 2015

"gezellig tafelen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi kader, vriendelijk ontvangst,lekker eten , iets te lang tussen de gerechten .

Vandermeiren Martine op 27 december 2014

"MINDER ALS ANDERS"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

vriendelijke ontvangst door de kok-eigenaar, maar we vonden het eten minder als anders. Droge korstjes op onze fazantenfilet en kleine porties. Amuse soepje vonden we ook niet lekker. De garçon (weekeinddienst) moet nog veel leren wat de etiquette betreft. Sfeer was echter wel gezellig in het restaurant.

BERNADETTE op 17 december 2014

"Lekker gegeten maar ..."
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben lekker gegeten, de presentatie op de borden was ok maar de porties waren veel te klein. Wij dienden € 26,50 te betalen voor de HUISWIJN wat wij toch wat overdreven vonden voor een gewone huiswijn. De rekening klopte niet, maar dat werd probleemloos opgeslost.

Marc HANNES op 14 december 2014

"Fijne ontdekking"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Klein, knus en gezellig ingericht restaurant. We boekten hier een diner in het kader van de restaurantweek. Vriendelijke ontvangst van zowel de ober als de kok. Het eten was zeer verfijnd en lekker. We kozen voor de aangepaste wijnen bij elk gerecht: subliem! Een klein minpuntje: de porties (van bv de hoofdschotel) zijn niet zo erg groot.

Hilde op 14 december 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoogstraten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mangerie 't Cruydt

Keuken: Frans

In zowel de unieke ambiance van de Mangerie als in het ernaast gelegen Greenhouse, hebben kookkunstenaar Barry Smeekens en Maarten Zilverschoon en zijn team en de decorateurs Chris en Jef Verheijen, hun ideeën op smaakvolle wijze gestalte gegeven. De plannen werden daar, in een eendrachtige samenwerking, gesmeed en verwezenlijkt.

Het resultaat mag gezien worden: een fraaie samengang tussen de kook- en decoratiekunsten, tussen de tongstrelende culinaire creaties van ’t Cruydt en het oogstrelende antiek, tussen de beeldende kunst en de interieur- en tuindecoraties van de Greenhouse.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Hoogstraten e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden