Wat 109 mensen zeggen over Mangerie 't Cruydt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben gegeten met de restaurant week, wat een aangename verassings, we kregen een 4 gangen menu want een passie zit er in dat bedrijf zeg, zowel de keuken als de gastheer hebben ontzettend hun best gedaan, knap hoor als je een vol restaurant in je eentje kunt bijhouden en dan ook nog tijd maken om met iedereen te kunnen praten, al met al een dikke 10
Restaurant is in januari 2010 gestart. Heel knusse, heerlijke en smakelijke avond gehad. Verrassende kaart en hoge ambities van de eigenaar. We komen zeker terug. Over het idee van een 'knip'kaart blijven we graag op de hoogte.
We waren aangenaam en positief verrast met de uitstekende keuken en de goede bediening alsmede het kader.
Kleine bemerking : Op het menu stond als tussengerecht vermeld : suggestie van de chef. We hadden die besteld, maar bij het serveren werd er geen verdere uitleg gegeven.
Het is een prachtig restaurant met een intense beleving van smaak,
We hebben kabeljauw op met een heerlijk Chardonnay uit zuid afrika die Dhr de Zeeuw ook heeft gedronken.
Het was in een woordt Fantastisch
Wij komen hier zeker terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoogstraten e.o.
Over Mangerie 't Cruydt
Keuken: Frans
In zowel de unieke ambiance van de Mangerie als in het ernaast gelegen Greenhouse, hebben kookkunstenaar Barry Smeekens en Maarten Zilverschoon en zijn team en de decorateurs Chris en Jef Verheijen, hun ideeën op smaakvolle wijze gestalte gegeven. De plannen werden daar, in een eendrachtige samenwerking, gesmeed en verwezenlijkt.
Het resultaat mag gezien worden: een fraaie samengang tussen de kook- en decoratiekunsten, tussen de tongstrelende culinaire creaties van ’t Cruydt en het oogstrelende antiek, tussen de beeldende kunst en de interieur- en tuindecoraties van de Greenhouse.