Cuichine

Chinees | €€€
8,5 (186 reviews)
96% aanbevolen

Wat 186 mensen zeggen over Cuichine

8.5 Gebaseerd op 186 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

het eten was absoluut SUPER ; bediening voortreffelijk ; interieur gezellig

Florent Bogaerts op 03 december 2011

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

volg ze al een tijd via facebook en was blij dat ze mee deden met de restaurant week. De verwahtingen werden volledig ingelost!!!! Klasse!!!

maarten swinne op 30 november 2011

7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Lekker dineetje zonder meer, kleine maar verzorgde porties.
Wijnen te duur voor dit soort restaurant
Bij bestelling van een theetje : 1 koekje in een grote schaal oogt wat lachwekkend...

Walter Van den Bergh op 30 november 2011

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Dit Chinees restaurant gaat de moderne toer op en brengt een beperkte keuze aan specialiteiten vanuit de wereldkeuken met een sterk Chinese toets. Een origineel concept waaraan momenteel al een aantal Oostaziatische restaurants in Antwerpen aan meedoen.
De inrichting is strak en volledig in het zwart met een open k...

Lees hele review

Dit Chinees restaurant gaat de moderne toer op en brengt een beperkte keuze aan specialiteiten vanuit de wereldkeuken met een sterk Chinese toets. Een origineel concept waaraan momenteel al een aantal Oostaziatische restaurants in Antwerpen aan meedoen.
De inrichting is strak en volledig in het zwart met een open keuken. Absoluut mijn ding niet. Wanneer ik dood ben zal ik al lang genoeg vier zwarte muren rondom mij moeten tolereren. Wat meer kleur in het leven, aub! Gelukkig beleven we nu de laatste nazomer en konden we achteraan op het kleine terras plaatsnemen. Op de achtergrond een mix van moderne, jazz, lounge en oldiesmuziek. Meestal goed van volume, maar soms te luid.
De bediening bestond uit de uitbater en één garçon. Uiterst vriendelijk en gedienstig, harddoorwerkend en efficiënt. Erg goede punten hier.
De wijnkaart was goed uitgewerkt en ze werken geregeld met andere thema's (thans Duitse en Oostenrijkse wijnen). Spijtig dat de prijzen zo snel de hoogte ingaan. Een paar betaalbare wijntjes erbij zou welkom zijn. Ook de (Chinese) uitbater heeft een voldoende grote wijnkennis en deelt die graag.
We kregen een niet-gefilterde cava reserve als aperitief, wat eens iets anders is dan de cava-brol die men tegenwoordig overal massaal aangeboden krijgt. Daarbij kwamen toffe amuse gueules (edamame-boontjes, kroepoek met wasabi-mayonaise).
De voorgerechten betroffen carpaccio van tonijn met pesto en aan de overzijde peking-eend. De hoofdgerechten gewokte kreeft met gember/gewokte groentjes en aan de overzijde zeebaars met gewokte groentjes. Foto's in bijlage. Alle gerechten waren vers, correct klaargemaakt, goed afgekruid en lekker van smaak. Enkel de carpaccio van tonijn was een gerecht dat herwerkt moet worden. Ten eerste was de tonijn ingevrozen geweest en bovendien niet echt vers te noemen. De zaakvoerder diende het toe te geven en bood een compensatie aan wat voor mij niet hoefde. Dat invriezen wordt dikwijls gedaan om de vis beter flinterdun te kunnen snijden. Ik had de indruk dat de kok de minder verse vis trachtte te maskeren door de veelvuldige sterke pesto die erop lag. Bovendien kwam er dan nog een slaatje bij met ook diverse sterke smaaktoetsen (scherpe vinaigrette, koriander, gember). Het geheel was een te veel aan smaken die bovendien nog niet allemaal bij elkaar pasten ook.
Als besluit mag ik zeggen dat deze zaak een goede toekomst heeft. Als de chefkok nog iets beter zijn huiswerk doet, zijn gerechten pico bello voorbereidt, wat creatiever en verfijnder te werk gaat en steeds verse ingrediënten gebruikt, dan gaan we mogelijk de weg uit van Bij Lam & Yin.

Cisse S. op 08 november 2011

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Een prachtig binnenterrasje waar het heerlijk vertoeven is. Chinese keuken in een modern jasje, zonder al te veel franjes! Goede porties, eerlijke prijzen, aangename bediening, verrassende wijnselectie! Wij komen terug!

Vermeers Ann op 03 augustus 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Cuichine

Keuken: Chinees

Cuichine is gelegen in hartje Zurenborg in Antwerpen. Wij presenteren u een Chinees geïnspireerde, pure keuken. Passende wijnen, spontane bediening en een stijlvol Oosters kader vervolledigen ons concept. Het restaurant biedt plaats aan 44 personen, waarvan 5 aan een eettoog met zicht op onze open keuken. Onze binnentuin, met zicht op het statige Sint-Norbertuskerk, is beschikbaar tijdens de warmere maanden. De gasten kunnen kiezen uit meerdere gerechten à la carte aangevuld met wisselende suggesties of zich laten verrassen door onze menu Carte Blanche...

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden