Restaurant Dôme*

Frans | €€€
9,1 (153 reviews)
97% aanbevolen

Wat 153 mensen zeggen over Restaurant Dôme*

9.1 Gebaseerd op 153 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Vlotte bediening , smakelijke gerechtjes, zeer mooie wijnen en toplocatie.

Johan De Meulder op 13 oktober 2020
Geverifiëerd

"Klassieke Franse keuken "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten! Klassieke keuken, dus de smaken zijn allemaal bekend voor de doorsnee eter. Das ook wel eens leuk als je niet heel veel kent van smaken en producten.
En klassiek is altijd goed!
Wij eten geen vlees maar we konden kiezen tussen twee luxe vissen in de plaats!

De sfeer was ook goed. Niet sti...

Lees hele review

Heel lekker gegeten! Klassieke keuken, dus de smaken zijn allemaal bekend voor de doorsnee eter. Das ook wel eens leuk als je niet heel veel kent van smaken en producten.
En klassiek is altijd goed!
Wij eten geen vlees maar we konden kiezen tussen twee luxe vissen in de plaats!

De sfeer was ook goed. Niet stijf. Zeker de gastvrouw ( en eigenares) stelde ons echt op ons gemak en was down to earth.
Wij komen zeker terug.

N. A. op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

"Uitstekend! "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Echt lekker met een rustige sfeer.
De duo tomaten/aarbeien zal ik nooit vergeten!

Alicia Marigoh Ndibo op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

"Voor de allereerste keer een wijn geretourneerd."
6.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 5

Voor de verjaardag van mijn vrouw bezochten we gisteren om 13.00 u restaurant Dôme in het kader van de actie "Dining with the stars" van Dining City. Er was slechts één ander koppel in de zaak. Na gesukkel met het scannen van de QR-code (voor de aanwezigheid) dan maar het slecht leesbare papieren formulier ingevuld....

Lees hele review

Voor de verjaardag van mijn vrouw bezochten we gisteren om 13.00 u restaurant Dôme in het kader van de actie "Dining with the stars" van Dining City. Er was slechts één ander koppel in de zaak. Na gesukkel met het scannen van de QR-code (voor de aanwezigheid) dan maar het slecht leesbare papieren formulier ingevuld. We namen het Michelin 4-gangen menu. Ik twijfelde bij de wijnkeuze tussen 2 Italiaanse rode wijnen en de maître/sommelier/ober raadde mij de Siciliaanse Occhipinti SP68 aan. Nu pas herinner ik me dat. Aan tafel presenteerde hij ons echter de Gueli “Erbatino” Nero d’Avola van 2012, die op de wijnkaart juist eronder staat. Die wijn leek mij bedorven, hij geurde naar oude kaas, natte sokken, putjeslucht. Omdat de sommelier hem ging decanteren, wachtte ik af, maar het werd erger: hij stonk en smaakte enorm zuur. "Karakteristiek" vond de sommelier. Hij nam de fles terug, maar dan moesten we wijnen per glas (à € 15) nemen. Ok dan maar. Die wijnen waren goed, maar: weg sfeer, ondanks de uiterst fijne, lekkere en uitmuntende gerechten. Jammer.

Swa Cuylaerts op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

"Etentje op donderdagavond"
6.3 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 6

Koele onaangename ontvangst . Lekker eten in een mooie omgeving. Glasservies niet aangenaam. Veel mensen die de C-maatregelen niet naleven, geen interventie door restaurantpersoneel. Een rosé als dessertwijn was afschuwelijk, meerdere halfvolle glazen zien afruimen .

Johan Verboven op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Dôme*

Keuken: Frans

Dôme is een gastronomisch restaurant, dat snel een Michelin-ster heeft verdiend en 16,5/20 heeft bereikt in de Gault & Millau gids.
De internationaal gewaardeerde locatie is 5 dagen per week geopend en biedt Franse gerechten met een moderne twist. Gediend onder het unieke en grandioze koepelplafond.
Warme en hartelijke gastvrijheid, aangevuld met een wijnkaart met met meer dan 350 wijnen van over de hele wereld.
Het restaurant is gevestigd in een van de mooiste gebouwen in de omgeving, gebouwd in 1893.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden