Wat 81 mensen zeggen over De Kleine Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bijzondere ontvangst omdat je het aperitief in de wijnkelder geserveerd krijgt & hiervoor door de keuken van het restaurant moet. De nonchalante bediening wordt overschaduwd door het gebrek aan kennis & aandacht. Het kader is prachtig ; iets teveel lawaai. (H)eerlijke keuken ; jammer van de wijnservice (eerst een verkeerde fles & dan de kurk die wegzakt bij ontkurken).
Gezellig aperitieven in wijnkelder, heel lekker gegeten, correcte bediening. Voor herhaling vatbaar!
het menu was amper de prijs (€ 30) waard. In een restaurant die naam waardig zet je de dag van vandaag ook geen kom nootjes op tafel bij het aperitief.
Vooral de prijzen van de dranken zijn bij het haar getrokken, en bijkomend werden we opgelicht: op de rekening werd € 30 vermeld voor de aperitieven (1 cava -1 cham...
het menu was amper de prijs (€ 30) waard. In een restaurant die naam waardig zet je de dag van vandaag ook geen kom nootjes op tafel bij het aperitief.
Vooral de prijzen van de dranken zijn bij het haar getrokken, en bijkomend werden we opgelicht: op de rekening werd € 30 vermeld voor de aperitieven (1 cava -1 champ), hierover een opmerking gemaakt werd er € 5 in mindering gebracht. toen we erna op straat kwamen, konden we lezen op hun bord dat de prijzen nog minder waren: € 12 voor champ - 7.5 voor cava. Wanneer je dan geen goeie ervaring hebt, komt dit dan nog extra als een koude douche over. Op tripadvisor hebben we veel positiefs gelezen over de charme van het gebouw, bekijk het dan enkel aan de buitenkant, dan blijft het positief !
superontvangst! Daarna hapje in de wijnkelder en via de keuken naar het zaaltje. Eten was toppie en goed uitgebalanceerd. Volgende keer gaan we wel gebruik maken van de eigen parking van het restaurant...
prijs/kwaliteit moeilijk te kloppen!
Apero in de mooie wijnkelder, spijtig dat een glaasje cava of vers fruitsap 10 euro kost. Het eten was correct en lekker. Als het de bedoeling is om mensen te laten kennismaken en terugkeren naar het restaurant, dan hadden we van het diner iets meer verwacht in het kader van "De Laureaten van de Restaurant Week".
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over De Kleine Colvenier
Keuken: Frans
Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.