Wat 81 mensen zeggen over De Kleine Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heel lekker gegeten in een prachtig kader, mooi oud herenhuis, echt genoten, vriendelijke bediening , alles op en top, voor herhaling vatbaar
Buiten verwachting. Wij gingen zonder hoge verwachtingen in op het aanbod van de Nieuwe Colvenier. Wij kenden de Colvenier uit het verleden en vonden dit eerder al een top restaurant..Er was een week-menu van 30 Euro, maar kenden daar de inhoud niet van,De ober vroeg of we de kok zijn zin mochten laten doen....en ja...
Lees hele reviewBuiten verwachting. Wij gingen zonder hoge verwachtingen in op het aanbod van de Nieuwe Colvenier. Wij kenden de Colvenier uit het verleden en vonden dit eerder al een top restaurant..Er was een week-menu van 30 Euro, maar kenden daar de inhoud niet van,De ober vroeg of we de kok zijn zin mochten laten doen....en ja hoor het was een fantastisch voorgerecht met gerookte eendenborst met fooi-gras met garnituur en een lekkere met een op smaak gebrachte rucola-salade. Vervolgens een lekker stukje varkensgebraad gegarnierd met een klein gestoofd witloofje en enkele donkergroene spruitjes zoals ik ze nog nooit gesmaakt heb,. en daar bovenop een subliem lekker sausje. Dit alles op een bedje puree. Ook het dessert mocht er zijn. De kok kwam nadien ook nog aan de tafel om onze mening te vragen!
HEERLijk driegangenmenu in een aangenaam kader. Restaurant is gelegen in een prachtig oud herenhuis. De vriendelijke ober begeleidde ons door de keuken en doolhof van gangen naar de kelder om te aperitieven. Het was een leuke en vooral ook lekkere lunch aan een eerlijke prijs. Een adresje om nog eens terug te komen.
Prachtige wijnkelder, waar je het aperitief kan gebruiken. Hier wordt de klassieke keuken eer aan gedaan, met oog voor volle smaken en kwaliteitsproducten. Dit past ook in het kader van het prachtige herenhuis. De bediening is zeer vlot en professioneel. De prijzen van de dranken zijn wel aan de hoge kant (15 euro v...
Lees hele reviewPrachtige wijnkelder, waar je het aperitief kan gebruiken. Hier wordt de klassieke keuken eer aan gedaan, met oog voor volle smaken en kwaliteitsproducten. Dit past ook in het kader van het prachtige herenhuis. De bediening is zeer vlot en professioneel. De prijzen van de dranken zijn wel aan de hoge kant (15 euro voor een gin tonic). De wijnkaart is monumentaal, maar er zijn heel weinig wijnen onder de 40 euro terug te vinden. Ook werd er nogal subtiel op aangedrongen het viergangenmenu te nemen in plaats van drie gangen, wat de prijs ook doet oplopen. Op de kwaliteit valt niets aan te merken, maar er hangt wel een prijskaartje aan vast.
Mooi kader en aangename wijnkelder voor het aperitief. Dit was wel overdreven duur : 30€ voor twee glaasjes champagne. Het eten was lekker maar niet speciaal. de porties waren klein ( wij zijn kleine eters), zelfde ingrediënt in voorgerecht als nagerecht. We hebben 1 uur moeten wachten tussen het voorgerecht en h...
Lees hele reviewMooi kader en aangename wijnkelder voor het aperitief. Dit was wel overdreven duur : 30€ voor twee glaasjes champagne. Het eten was lekker maar niet speciaal. de porties waren klein ( wij zijn kleine eters), zelfde ingrediënt in voorgerecht als nagerecht. We hebben 1 uur moeten wachten tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht. Het excuus was dat er 5 tafels hetzelfde gerecht moesten hebben - ons probleem niet. Met zicht op de keuken tijdens het eten leek deze meer op een grootkeuken dan de keuken van een verfijnd restaurant. Zeker NIET voor herhaling vatbaar. Eerste maal dat restaurantweek tegenviel in al die jaren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over De Kleine Colvenier
Keuken: Frans
Patrick Van Herck, eigenaar en chef-kok van restaurant Huis De Colvenier, wilde iets bijzonders doen voor het 25-jarig bestaan van zijn restaurant. Daarom heeft hij De Kleine Colvenier geopend. Dit restaurant zit pal naast Huis De Colvenier en is meer casual. Het restaurant heeft mooie houten tafels en gemakkelijke stoelen.