Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was top maar spijtig genoeg werd dit teniet gedaan door de service. Heel lange wachttijden en slechte organisatie.
Indien men hier aan kan werken, wordt dit restaurant een toppertje maar voor mij klopte het totaalplaatje niet.
Vol lof over deze beginnende zaak, hier en daar wat dingen bijschaven!
Absolute cullinaire hoogvlieger!!
Dikke proficiat aan de chef van deze zaak.
Eten was perfect, echt een aanrader.
Sfeer is vergelijkbaar met een stationsbuffet, alleen de treinen ontbreken maar dat maken de voorbijrijdende bussen meer dan goed. Gordijnen en wat extra verlichting zouden al een hele verbetering zijn.
Hadden ons oog op de formule met aangepaste wijnen laten vallen en aangezie...
Eten was perfect, echt een aanrader.
Sfeer is vergelijkbaar met een stationsbuffet, alleen de treinen ontbreken maar dat maken de voorbijrijdende bussen meer dan goed. Gordijnen en wat extra verlichting zouden al een hele verbetering zijn.
Hadden ons oog op de formule met aangepaste wijnen laten vallen en aangezien we 2 personen bij ons hadden die slechts weinig dronken vroegen we of er een "BOB"-formule was. Dit was spijtig genoeg niet het geval, men stelde ons voor met beetjes te schenken of te kiezen voor wijn per glas. We hebben voor de beetjes gekozen, maar dit is ons duur aangerekend: de volledige prijs - ondanks onze opmerking werd hier niet van afgestapt. Dit heeft ons toch een wrange nasmaak bezorgd. Een valse noot die de voor de rest perfecte avond negatief afsloot.
Sublieme smaakcombinaties van het eerste hapje tot het laatste dessertje bij de koffie!
ABSOLUTE AANRADER
Keuken van een hoog niveau.
Zeer geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.