Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
na een dagje antwerpen en na een fikse wandeling van centrum naar cena , er waren geen taxis vrij , ontvangst koel en korrect maar na een paar min was alles los en heeel correct we moesten om !h"à terug naar het station maar alles werd geregld om op tijd te zijn dr gerechtjes waren heel appart en fijn van smaken en...
Lees hele reviewna een dagje antwerpen en na een fikse wandeling van centrum naar cena , er waren geen taxis vrij , ontvangst koel en korrect maar na een paar min was alles los en heeel correct we moesten om !h"à terug naar het station maar alles werd geregld om op tijd te zijn dr gerechtjes waren heel appart en fijn van smaken en origineel een aanrader als je binnen komt zou je dit niet verwachten , echt een ontdekking voor ons na een half uurtje liep de zaak vol dus er waren nog liefhebbers van lekkers bedankt Cena
Meer dan OK
Zeer aangenaam restaurant! Een vriendelijke en correcte bediening. Uitzonderlijk lekker eten!
eigenlijk een teleurstelling, wijnen op de kaart die niet ter beschikking zijn. zeer trage en vrij amateuristische service. keuken niets verrassend, niet echt voor herhaling vatbaar...
Unieke & pure smaken, naturel geserveerd op neutrale borden waardoor het gerecht volledig tot zijn recht komt op alle vlak. Jammer dat amper 1 charmante man de ganse service moest draaien voor een volle zaal, maar gelukkig maakte die gejaagdheid later op de avond plaats voor een aangenamere rust. Het zoete dessert w...
Lees hele reviewUnieke & pure smaken, naturel geserveerd op neutrale borden waardoor het gerecht volledig tot zijn recht komt op alle vlak. Jammer dat amper 1 charmante man de ganse service moest draaien voor een volle zaal, maar gelukkig maakte die gejaagdheid later op de avond plaats voor een aangenamere rust. Het zoete dessert wisselen voor kaas was een beetje een teleurstelling : ik had op enkele bijzondere kaasjes gehoopt. Het heerlijk glans oude porto maakte alles goed.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.