Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hartelijk ontvangst, aangename correcte bediening, en uitzonderlijk lekker eten. Top, een adresje om te koesteren
Als je geen fan bent van desserten. zijn 2 in 1 menu iets teveel van het goeie.
Mogelijkheid om in het menu te wisselen werd niet toegelaten. Wat volgens ons wel makkelijk kon.
eten lekker, vindt een menu met 2 desserts wel raar en prefereer zelf 1.Vond het ook nog al prijzig, want er zijn andere restaurantjes met de zelfde kookoptie en ook gewoon een vast menuutje die mij toch meer bekoren. bv. chef's table(burcht)
arno (beveren)
le cirque (belsele)
zeer lekker gegeten een zeer aangename avond gehad
Heerlijk gegeten. De gerechten zijn echt schilderijtjes, zeer lekkere smaken en originele combinaties, alles top, inclusief de hapjes en het brood. Na 4 gangen zeker niet het gevoel teveel gegeten te hebben dat doet deugd. Een aanrader! Zeer vriendelijke en spontane bediening door het jonge meisje dat onze tafel dee...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten. De gerechten zijn echt schilderijtjes, zeer lekkere smaken en originele combinaties, alles top, inclusief de hapjes en het brood. Na 4 gangen zeker niet het gevoel teveel gegeten te hebben dat doet deugd. Een aanrader! Zeer vriendelijke en spontane bediening door het jonge meisje dat onze tafel deed, ze leek oprecht geïnteresseerd in ons en was trots dat we de gerechten lekker vonden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.