Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van hapje tot dessert genoten van heerlijke smaken. Ik zal zeker nog eens terugkomen.
Mooie gerechtjes lekker gegeten met vriendelijke bediening
We Hebben genoten van het warm onthaal door de chef kok himself! Heel erg aangenaam ! Hij stelde ons ook meteen een heerlijk aperitief voor samen met zijn menukaart en de nodige uitleg. Van 'amuse-bouche' tot dessert hebben wij als koppel heel erg genoten. Elke bord is verrassend!
Eén tip : kan je bij je menu een ...
We Hebben genoten van het warm onthaal door de chef kok himself! Heel erg aangenaam ! Hij stelde ons ook meteen een heerlijk aperitief voor samen met zijn menukaart en de nodige uitleg. Van 'amuse-bouche' tot dessert hebben wij als koppel heel erg genoten. Elke bord is verrassend!
Eén tip : kan je bij je menu een kaartje voorzien met de beschrijving, dat op tafel blijft. Dat zouden wij en zeker anderen erg appreciëren ! De ober was nogal kort van uitleg en niet altijd verstaanbaar. Dank nogmaals om ons verwend te hebben !
Beste buikspek dat ik ooit gegeten heb.
Komen zeker nog eens terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.