Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was zeer zeer lekker , interieur is wel basic
Na enkele tevreden bezoeken nog verder in stijgende lijn. Originele combinaties, zeer verfijnd. Sfeervolle setting. Heb al veel sterrenzaken bezocht, van mij krijgt de kok van Cena een ster.
Mooi, eenvoudig en rustig kader. De bediening is wat afgemeten, maar het eten overtuigt: eerste voorgerecht (oester en corvina) en nagerecht (perzik en vanille) zijn goed, zonder meer. Het tweede voorgerecht (wijting/grijze garnaal) is een smaakbommetje: krokant gebakken met een heerlijke jus. Het tussengerecht (tom...
Lees hele reviewMooi, eenvoudig en rustig kader. De bediening is wat afgemeten, maar het eten overtuigt: eerste voorgerecht (oester en corvina) en nagerecht (perzik en vanille) zijn goed, zonder meer. Het tweede voorgerecht (wijting/grijze garnaal) is een smaakbommetje: krokant gebakken met een heerlijke jus. Het tussengerecht (tomaat/watermeloen/feta/lava) verrast en de hoofdgerechten (tartaar/rode biet en eend/bimi) zijn krachtig en smaakvol. Wine pairing is uitstekend!
Gezellige avond met heeeel lekker eten!
We kozen het 5 gangenmenu. Met name de Sliptong en het Rund Hereford waren uitschieters. Alles met zorg bereid en smaakvol gedresseerd. De brunoise van koolrabi was schitterend. Jammer dat de service zo traag was. Een rumoerige 4 persoonstafel verpestte een beetje de sfeer maar dat kan ik moeilijk op de rekening van het restaurant zetten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.