Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker en prijs/kwaliteit was OK. Op tafel miste ik echter toch de zout- en pepermolen, de olijfolie. De oppervlakte van de tafeltjes (voor 2 p) is beperkt. Goed vertrokken alleen nog wat details verder afwerken. Het bedienend personeel mist ook nog kennis van wijnen en gerechten. Het is allemaal een beetje ingestudeerd. Daar moet nog aan gewerkt worden.
Absolute aanrader niets dan lof over Cena
Proficiat
Wij waren bijzonder aangenaam verrast!
Een echte aanrader!
We waren met een groep van 8 gaan eten met de restaurantweek in restaurant Cena. Wij hebben hier een overheerlijke maaltijd genuttigd met aangepaste wijnen. Elk hapje eten dat er op tafel kwam was overheerlijk alsook de wijnen.
Als we dan al een minpuntje moeten vermelden is dat het eerste drankje en hapje iets lan...
We waren met een groep van 8 gaan eten met de restaurantweek in restaurant Cena. Wij hebben hier een overheerlijke maaltijd genuttigd met aangepaste wijnen. Elk hapje eten dat er op tafel kwam was overheerlijk alsook de wijnen.
Als we dan al een minpuntje moeten vermelden is dat het eerste drankje en hapje iets langer op zich lieten wachten. Verder alles tiptop!
De aangepaste wijnen werder rijkelijk ingeschonken, het brood werd constant aangevuld,... Alles super!
Verrassende smaken en een kunstige presentatie van overheerlijke gerechten in een gezellige omkadering!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.