Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was heerlijk, onze 2 zonen hebben er ook van genoten. Zij hebben hier hun eetcultuur kunnen uitbreiden, topkeuken, een explosie van smaken !
Indrukwekkende kookkunt, met perfect beheerste technieken. Een zeer beperkt aantal couverts worden door de chef (solo in de keuken!) op meesterlijke wijze bereid. Alles wordt zeer vriendelijk opgediend.
Vriendelijke en vlotte bediening van lekker en mooi gepresenteerd eten. De chef weet waar hij mee bezig is; zijn combinaties zijn soms onverwacht maar zeer geslaagd!
Afgelopen zaterdagavond werkelijk heerlijk genoten van al het lekkers dat ons in het kader van de Restaurantweek werd voorgeschoteld. Elk bordje was af, qua opmaak en smaakcombinatie.
Voor de service is een sterretje minder gegeven omdat de informatie over de gerechten en de wijn als een versje werden opgedreund. De meeste informatie ging op deze wijze verloren. We komen hier graag terug!
Fantastisch lekker gegeten, allemaal topgerechtjes!
Aangename en correcte bediening.
Doe zo verder
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.