Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastische lekkere smaakcombinaties!
Zeer correcte en vriendelijke bediening.
Het was zeer aangenaam vertoeven in Cena.
Doe zo verder! Was echt hemels!!
Super lekker gegeten, bediening was vlot, maar mocht nog iets soepeler, gastvrouw was precies wat gespannen, maar heeft ons goed verzorgd
Eten was voor mij van topkwaliteit, lekker aperitief (fris biertje (papegaai) en goede wijn, wij komen zeker terug!!
Een origineel aperitief (biertje) of lekkere bubbels.
Heel lekker eten,mooi opgediend. Vooral de witte aangepaste wijn vonden we zalig! Een heerlijk extra nagerechtje.
Bediening verliep niet altijd even vlot maar wel vriendelijk. Wij zijn niet zulke grote eters, sommige mensen kunnen misschien eerder kiezen voor een 4 of 5 gangenmenu. Wij hebben genoten.
Een origineel aperitief (biertje) of lekkere bubbels.
Heel lekker eten,mooi opgediend. Vooral de witte aangepaste wijn vonden we zalig! Een heerlijk extra nagerechtje.
Bediening verliep niet altijd even vlot maar wel vriendelijk. Wij zijn niet zulke grote eters, sommige mensen kunnen misschien eerder kiezen voor een 4 of 5 gangenmenu. Wij hebben genoten.
Een origineel aperitief (biertje) of lekkere bubbels.
Heel lekker eten,mooi opgediend. Vooral de witte aangepaste wijn vonden we zalig! Een heerlijk extra nagerechtje.
Bediening verliep niet altijd even vlot maar wel vriendelijk. Wij zijn niet zulke grote eters, sommige mensen kunnen misschien eerder kiezen voor een 4 of 5 gangenmenu. Wij hebben genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.