Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was echt een smaakervaring en de puurheid van de smaak kwam er goed uit. De combinaties waren zeer goed gekozen en hadden een originele toets. De macaron met ganzelever vond ik erg origineel en geslaagd en ook het dessert had aangename toetsen. De bediening was zeer professioneel en correct.
Heel lekker gegeten maar de sfeer was niet zo leuk (luid muziek en de service was niet de meest plezant ervaring)
Fantastisch lekker gegeten!
Uitstekende charmante bediening
Lekker gegeten, maar enorm lange wachttijden. De bediening liep stroef en vriendelijkheid was ver te zoeken. Na lang wachten en uiteindelijk na te vragen, kwam er brood op tafel. Na de 5de portie was het wel voldoende geweest en waren we klaar voor het echte eten. Het restaurant zat vol, met 1 kok in de keuken zonde...
Lees hele reviewLekker gegeten, maar enorm lange wachttijden. De bediening liep stroef en vriendelijkheid was ver te zoeken. Na lang wachten en uiteindelijk na te vragen, kwam er brood op tafel. Na de 5de portie was het wel voldoende geweest en waren we klaar voor het echte eten. Het restaurant zat vol, met 1 kok in de keuken zonder hulp. Gevolg: hoofdschotel pas op tafel om 21u40. Geen excuses, integendeel wel een betoog over de personeelskost en over hoe hard er gewerkt werd. Tja ...
Wat een ervaring, zo'n fantastisch lekker eten! Goede en vriendelijke bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.