Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super fijne ervaring . Onze vrienden waren ook onder de indruk . The place to be !!!!
en meer te lekkers ontdekken .
Nous étions 4 et avons pris le menu 5 services.
Tout était savoureux jusqu'à la moindre miette dans l assiette. C est bien la première fois que nous n avions rien a redire sur les plats - l accord vin était également top.
Seul petit bémol - le service qui était moins a la hauteur que les plats
Gezellig en lekker avondje uit. Enkel de ingang was moeilijk te vinden. Verder verrassende (lekkere) combinaties. Een aanrader
Lekker ,mooie pesenentatie van borden,gewaagde maar geslaagde combinaties ,stuntelige beetje onprofessionele bediening aan tafel ,was voor derde maal maar door de bediening toch nu wel de laatste keer
Voor supplement met kaas wel beetje prijzig voor enkele stukjes kaas zonder garnituur en wat confutuur voor 9 euro...
Lekker ,mooie pesenentatie van borden,gewaagde maar geslaagde combinaties ,stuntelige beetje onprofessionele bediening aan tafel ,was voor derde maal maar door de bediening toch nu wel de laatste keer
Voor supplement met kaas wel beetje prijzig voor enkele stukjes kaas zonder garnituur en wat confutuur voor 9 euro extra beetje te duur
Lekkere aanrader maar de bediening moet stukken beter voor de prijs die je voor geheel betaald nu aanbieding maar anders betaal je veel meer
dan zou nooit meer terug gaan
Superlekker menu gegeten met een vlotte, vriendelijke bediening.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.