Wat 417 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Keuken van een hoog niveau.
Zeer geslaagde avond.
Lekker gegeten, jammer dat personeel niet klaargestoomd was.
Hebben er 4u gezeten voor een 3-gangenmenu (zonder koffie!)
Alles liep een beetje in het honderd.
Hebben een uur moeten wachten op dessert en toen we dan de rekening vroegen, was het weer een uur later en kwamen ze plots opdraven met koekjes...
Aangepa...
Lekker gegeten, jammer dat personeel niet klaargestoomd was.
Hebben er 4u gezeten voor een 3-gangenmenu (zonder koffie!)
Alles liep een beetje in het honderd.
Hebben een uur moeten wachten op dessert en toen we dan de rekening vroegen, was het weer een uur later en kwamen ze plots opdraven met koekjes...
Aangepaste wijnen is de benaming niet echt waard...
Per gang slechts een bodempje en er werd nooit bijgeschonken.
Spijtig dat de slechte service het lekkere eten overschaduwt.
Heerlijk eten, ontspannen sfeer!
Zeer lekker gegeten!!!
Het restaurant is nog maar van september open,vandaar de service wat minder,maar chapeau voor de mama die een zeer goede helpende hand is!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.