Wat 462 mensen zeggen over Vlass
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gastronomische creativiteit in de keuken (Stefaan), perfecte gastvrijheid in de zaal (Tinneke) en deskundig advies van een jonge sommelier (Kenzo).
Mijn eerste ervaringen met de Vlass(chaard) dateren van eind vorige eeuw, toen met een vrij traditionele gerechten op de kaart maar heel verfijnd en bewerkt op het bord...
Gastronomische creativiteit in de keuken (Stefaan), perfecte gastvrijheid in de zaal (Tinneke) en deskundig advies van een jonge sommelier (Kenzo).
Mijn eerste ervaringen met de Vlass(chaard) dateren van eind vorige eeuw, toen met een vrij traditionele gerechten op de kaart maar heel verfijnd en bewerkt op het bord gebracht. De laatste jaren werd de gastronomische weg opgegaan met nog steeds het extraatje in verfijning maar vooral in creativiteit.
Het gaat hier niet alleen om het eten (voeden), maar ook om het genieten en ontdekken van smaken, geuren en kleuren.
De warme ontvangst door de gastvrouw nog altijd warm en professioneel.
Alles bereid in de keuken, gaande van verschillende soorten brood tot melocake-dessertjes uit tevoorschijn komen uit een wolkje.
De hapjes zijn steeds verrassend, net als de bereidingen van de verse seizoensgebonden streekproducten die uitmonden in een explosie van smaken.
Bedankt Tinneke, Stefaan en Kenzo voor het zoveelste gastronomisch genot (en de attenties voor mijn verjaardag).
Het was opnieuw top. Gerechten gaven wow effect. Onze uitgenodigde gasten waren laaiend enthousiast.
Reeds geboekt voor in juni.
een verrassing .....zalig lekker en prachtige kunstwerkjes die je mag opeten
een aanrader
Vlass is an excellent restaurant in every respect : nicely decorated, very clean, excellent food and service - all the dishes are originally dressed. The price is rather high but totally justified ! Highly to be recommended
super moment
Plattegrond Alle restaurantdeals in Middelkerke e.o.
Over Vlass
Keuken: Vis en zeevruchten
Op een zucht van duin en strand serveert restaurant Vlass u heerlijke creaties van vis, vlees en wild, telkens met passie bereid. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten zij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen ze bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.