Wat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
zeer goed gegeten in een aangename sfeer met een zeer goede service.
Een aanrader
Heel fijne lekkere menu met mogelijkheid om de aangepaste wijnen te kiezen.
De aangepaste wijnen zijn trouwens een perfecte keuze. Hoffelijke en aangename bediening. Aangenaam sober en rustig interieur met een open keuken.
Minpunt: nogal opgedrongen aperitief, de kaart werd hiervoor niet aangeboden.
Heel lekker, creatief, vriendelijke bediening. Wij kozen voor aangepaste wijn. Een creatieve keuze. Bovendien werd royaal geserveerd.
Un peu long malgré le peu de tables pour midi(4) - 3h..1/2h pour l'addition.
Pas d'ambiance vraiment mais service attentionné .
Attention aux suppléments non prévus ..catastrophe .pour l'apéritif
(32E pour deux coupes de champagne, presque imposé) et le café (12E pour 2 décas)..sans accompagnement.
Nous avons év...
Un peu long malgré le peu de tables pour midi(4) - 3h..1/2h pour l'addition.
Pas d'ambiance vraiment mais service attentionné .
Attention aux suppléments non prévus ..catastrophe .pour l'apéritif
(32E pour deux coupes de champagne, presque imposé) et le café (12E pour 2 décas)..sans accompagnement.
Nous avons évité le fromage de justesse :-)
Le nouvel aménagement de la salle : super avec cuisine ouverte superbe..
Doit nettement mieux faire pour un étoilé. 17/20 dans le Gault Milau, la preuve qu'il ne faut pas se fier aux guides gastronimiques !!!! La vérité est dans l'assiette. Visite du 2 décembre 2011.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.