Wat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Atmosphère peu agréable car conflictuelle entre un personnel peu professionnel et une clientèle demandant de l'ombre .
Aussi trois verres de vins facturés alors qu'il eut été de bon aloi de les inclure dans le forfait vins payé .
Tout était vraiment parfait... De belles découvertes et un accueil très chaleureux...
Petit bémol le prix d un jus en apéro au même prix qu un apéritif au champagne (15€)
Très bonne cuisine , belle présentation et beaucoup de saveurs
On comprend pourquoi il a 1 étoile.
C'est une belle expérience.
Le seul bémol est le prix qui, même avec la réduction "semaine du restaurant", reste toutefois inaccessible pour beaucoup de personnes.
Si l'occasion se présente, à refaire.
Un régal des mises en bouche aux desserts.
Tout était excellent, mention spéciale pr l'entrée avec les gambero et le trio de desserts
Plattegrond Alle restaurantdeals in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.