Wat 94 mensen zeggen over Villa Eureka
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hartelijke ontvangst, perfecte service, lekkere gerechten en wijnen, origineel thee-aanbod, gezellig interieur... Voor herhaling vatbaar!
De geboden gerechten waren vrij simpel, maar wel heel lekker. Ook de aangepaste wijnen vielen in de smaak.
Minpuntje: slechts één ober en daardoor soms wat te lang wachten.
Door defect was betalen met bancontact niet mogelijk.
Het was onze tweede maal dat wij in deze gezellige villa mochten eten. Wij vonden de keuken eerlijk en traditioneel. Er werd niet gevraagd naar de bakwijze van het vlees en wij vergaten dit zelf op te merken waardoor het vlees voor mijn echtgenote iets te weinig had. De rekening bleek een verrassing in te houden gez...
Lees hele reviewHet was onze tweede maal dat wij in deze gezellige villa mochten eten. Wij vonden de keuken eerlijk en traditioneel. Er werd niet gevraagd naar de bakwijze van het vlees en wij vergaten dit zelf op te merken waardoor het vlees voor mijn echtgenote iets te weinig had. De rekening bleek een verrassing in te houden gezien wij blijkbaar de kleine lettertjes niet gelezen hadden dat eenzelfde prijs werd gerekend voor de lunch als voor het diner. Na diverse pogingen met de kaart te betalen wilden wij contant betalen, doch de kelner bleef aandringen het nog eens met de kaart te proberen. Visa was totaal niet mogelijk. Betaalden na 7 pogingen contant.
Deze chef bewijst nog maar eens dat eenvoudige klassieke degelijkheid niet moet onderdoen voor excentriek en exotisch. Het lekkere eten met aangepaste wijnen , samen met de correcte en ongedwongen bediening , maakten van deze lunch een zeer aangename middag!
Leuke ervaring die Restaurant Week. Lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was wel nogal frisjes in het restaurant Verwarming defect ?
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zottegem e.o.
Over Villa Eureka
Keuken: Belgisch
De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.
Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.