Wat 94 mensen zeggen over Villa Eureka
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hadden geboekt voor een driegangenmenu op 11/11/2019, terwijl het buiten echt rotweer was.
Het hapje bij de aperitief was zeer verfrissend en smaakvol, en was ook mooi gepresenteerd. De carpaccio als voorgerecht was echt subliem van smaak, en zowel de zwartpootkip als het kabeljauwhaasje als hoofdschotel waren...
Wij hadden geboekt voor een driegangenmenu op 11/11/2019, terwijl het buiten echt rotweer was.
Het hapje bij de aperitief was zeer verfrissend en smaakvol, en was ook mooi gepresenteerd. De carpaccio als voorgerecht was echt subliem van smaak, en zowel de zwartpootkip als het kabeljauwhaasje als hoofdschotel waren heel smaakvol beried én beide trouwens zeer volumineus. De bijpassende witte en rode wijn waren beide ook heel verzorgd en echt geknipt!
Dit restaurantbezoek bij Villa Eureka is zeker voor herhaling vatbaar!!!
Dit is geen gastronomische topkeuken. Maar gewoon correct eten, voor een meer dan correcte prijs. Attente en vriendelijke bediening.
Zeer aangename mensen..
Lekkere lunch met aangepaste wijnen in een mooie omgeving.
Kleinschalig, gezellig en landelijk restaurant met lekker eten , vlotte bediening en heel vriendelijk.
het was zeer lekker gaan zeker noch eens
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zottegem e.o.
Over Villa Eureka
Keuken: Belgisch
De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.
Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.