Wat 94 mensen zeggen over Villa Eureka
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel vriendelijk onthaal en bediening aan tafel. Super professioneel en toch met een vleugje humor.
Lekker gegeten - vooral de hoofdschotel (zalm met couscous) was heel lekker en toch verrassend. Ik heb een 3 gegeven voor keuken omdat het voorgerecht (carpaccio) een eenvoudig voorgerecht is. Het voorgerechtje had ...
Heel vriendelijk onthaal en bediening aan tafel. Super professioneel en toch met een vleugje humor.
Lekker gegeten - vooral de hoofdschotel (zalm met couscous) was heel lekker en toch verrassend. Ik heb een 3 gegeven voor keuken omdat het voorgerecht (carpaccio) een eenvoudig voorgerecht is. Het voorgerechtje had wat specialer/verrassender mogen zijn. Het dessert was wel lekker. En de aangepaste wijnen waren héél goed. Kortom, het is niet de eerste keer dat ik hier kom en ben steeds tevreden geweest.
subliem
Het was een verrassingsmenu en we waren inderdaad aangenaam verrast. Het waren mooie gepresenteerde en speciale gerechten. Zoals bijvoorbeeld kangeroe en nougatijs. De bediening was zeer goed. We zaten op ons gemak in een gezellig restaurant en hadden zeker niets tekort. Het is Franse muziek en prijs-kwaliteit zeker...
Lees hele reviewHet was een verrassingsmenu en we waren inderdaad aangenaam verrast. Het waren mooie gepresenteerde en speciale gerechten. Zoals bijvoorbeeld kangeroe en nougatijs. De bediening was zeer goed. We zaten op ons gemak in een gezellig restaurant en hadden zeker niets tekort. Het is Franse muziek en prijs-kwaliteit zeker in orde.
Voor wie eens een nieuw restaurant wil proberen zeker een aanrader!
fijne ontvangst en aangename kennismaking met Villa Eureka, lekkere keuken
Bijzonder sfeervolle locatie en uiterst vriendelijke bediening. Prima gegeten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zottegem e.o.
Over Villa Eureka
Keuken: Belgisch
De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft. Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.
Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders en partner Magdalena, timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.