Knife fork icon red

Yen

7,4 (102)

Wat zeggen mensen over Yen

7.4
(102 reviews)
Eten
7.5
Service
7.7
Sfeer
7.1
Schrijf een review

"Yen"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Degoutant slecht, lauw smakeloos en soms zelfs niet eerbaar. Had het gevoel dat de kok voor dé restaurantweek besloten had om zijn diepvries leeg te maken. Het heeft ook helemaal niets te maken met de Vietnamese keuken. Één positief punt, de rijst was lekker. Heel erg dat dat ook het enige was. Weggesmeten geld!!!!

M Verlinden op 01 juni 2019

"Tasty Vietnamese dishes"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We got a fixed 3-course dinner for dining week, which includes starters and main with several small dishes both with fish and meat.
As I had t mentioned before I ate fish but not meat the owner was willing to ask the kitchen to make changes, although the menus was set, but my husband and I ended up swapping meat and fish and it worked perfect. Very kind service of the owner!
And the food was delicious from start to end! We will happily return

An Van Clemen op 31 mei 2019

"Yen, un vietnamien qui vous veut du bien"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Bon choix d’entrées et de plats pour le menu Semaine des restaurants, variés et pas trop épicés.

Une seule personne pour faire le service, si le restaurant est complet cela sera insuffisant.

Pierre Dybman op 31 mei 2019

"Belle découverte"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Très bon accueil, repas varié et bon. Belle présentation. Dommage que la bouteille de vin blanc n'était pas dans un seau. Salle fort bruyante.

Olivier op 25 mei 2019

"EXCELLENTS ACCUEIL ET REPAS."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Patron accueillant.
Service parfait.
Présentation originale des plats.

Jean-Louis DELMEE op 21 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brussels e.o.

Lesbroussartstraat 49 1050 Brussels

Over Yen

Restaurant Yen ligt in Brussel.

De eenvoud en discretie van het uithangbord zouden een mens doen twijfelen. Is dit een kunstgalerij of één van de meest verfijnde Vietnamese restaurants in Brussel? De laatste veronderstelling klopt, en het zou best kunnen dat eigenaar Hanh Nguyen binnenkort een ruimte van zijn restaurant ter beschikking stelt om de kunstwerken van zijn vrienden (schilders, beeldhouwers, fotografen) tentoon te stellen. Wat hem betreft sluiten deze kunstwerken perfect aan bij de verfijnde gerechten die zijn echtgenote Nguyen Thi Thu Hong op het bord tovert. Zij heeft het vak geleerd in de keukens van de beste hotels van Saigon.

Originele benamingen en juweeltjes qua smaak, aroma’s en presentatie spreken tot de verbeelding: ‘Chinese roos’ (gestoomde met bonen gevulde deegpakketjes), ‘rundvlees van het heilig vuur’ (geflambeerd met citroengras), ‘het geschenk van de mandarijn’ (gegrilde eend met pruimensaus), ‘de diamant van Saigon’ (gepaneerd zoetzuur varkensvlees met prei en ananas) en talloze andere specialiteiten, ook vegetarische. Van dit alles kan u genieten in een interieur met ruwe materialen van staal en beton, maar met warme en zachte tinten, die een rustige atmosfeer creëren, perfect voor het degusteren van verfijnde gerechten. Yen biedt u daarenboven de grote luxe van ruime plaatsen, zodat u niet op schoot zit bij uw buur en u volledig kan wijden aan de tafelgeneugten. Welkom aan de liefhebbers van natuurlijke, verfijnde smaken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
E56ffa231b

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden