Wat 239 mensen zeggen over De Peerdestal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voorgerecht van Scampi's is een echte aanrader. De lichte saus van garnalen is om je vingers bij af te likken. Na dit voorgerecht kon het eigenlijk alleen nog maar tegenvallen maar dat deed het niet. Ook de rest was super. We komen graag weer terug.
Restaurant ziet er gezellig uit, staat alleen te vol met tafeltjes. Waardoor er weinig ruimte is om te gaan zitten. Eten was goed en het personeel was heel vriendelijk. Een geslaagde avond.
Wij hadden een leuk etentje.
Niet echt heel speciaal maar wel lekker.
Er was zéér veel volk en daarom niet rustig
Pas voorgerecht na een uur. Eten niet slecht, zeker geen hoogvlieger. Leek alsof de mensen die voor de restaurantweek gereserveerd hadden niet belangrijk genoeg waren... Vraag mij af waarom ze zich dan voor deze week inschrijven...
Het was een ontdekking om in de Peerdestal te eten.
Heerlijke paardenbiefstuk ! Heel leuke bediening. Enkel de akoestiek was wat minder. Maar volgende keer (want die komt er zeker) zullen we proberen op een andere plaats te zitten in het restaurant.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over De Peerdestal
DE PEERDESTAL al meer dan 40 jaar een vaste culinaire waarde in Antwerpen en ver daarbuiten
Dit prachtige restaurant, ingericht in Parijse sfeer, is gevestigd in een authentiek historisch gebouw in het oude bruisende stadscentrum en biedt veel mogelijkheden en verscheidene keuze uit diverse vlees –en visgerechten.
De Peerdestal heeft een erg goede ligging, op loopafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats vlak bij het mooie Hendrik Conscienseplein.
De Peerdestal biedt voldoende capaciteit voor eventueel grotere gezelschappen (apart zaaltje aanwezig) zonder zijn sfeer en intimiteit te verliezen. Het restaurant is dagelijks geopend zowel voor lunches, diners als voor recepties en meetings voor bedrijven.
Daarnaast heeft Restaurant De Peerdestal een bijzonder brede keuze uit de seizoensgebonden à la carte gerechten en zijn zeer zeker de menu´s een aanrader: Maandmenu all in vanaf € 49.50 (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 nagerechten) en een seizoensmenu met keuzes voor € 33.00.
Het staat al sinds jaren bekend om zijn smaakvolle paardevlees & rundvlees (ook gerijpt uit eigen rijpkamer,dry-aged ) en kreeften uit eigen homarium, maar zowel vlees –als visliefhebber kan hier genieten van heerlijke dagverse gerechten. Ook voor de wijnkenner is er een mooie goedgeselecteerde wijnkaart, afgestemd op de gerechten.
Zowel de vriendelijke bediening als de keuken zal u graag een fijne lunch of diner bezorgen.
Kortom zeker de moeite waard om te reserveren.