Wat 239 mensen zeggen over De Peerdestal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We werden van harte ontvangen en werd naar onze plaats gebracht , het eten was superlekker ! Personeel was heel vriendelijk. Meer moet je toch niet hebben ?!
Wij hebben zeer lekker gegeten en zijn heel goed ontvangen .
Hopelijk doen ze de volgende keer weer mee dan weten wij al maar we gaan smullen
De restaurantweekmenu was heerlijk met veel variatie en een goede en propere bediening en een zeer goede keuken. Hebben niet te lang moeten wachten en tijdens het wachten genoten van het interieur met zijn paardenkoppen.
Een restaurant om zeker terug te komen.
We hebben donderdag 26/5/2016 geprofiteerd van de Restaurantweek, we hadden dan ook voor de Peerdestal gekozen, vermits we reeds enkele keren er geweest waren. Dit gezellig druk restaurant zat weeral overvol. We kozen het voorgerecht, pasta met zeevruchten, zeer lekker. Zoals altijd kozen we paardenvlees. Deze keer ...
Lees hele reviewWe hebben donderdag 26/5/2016 geprofiteerd van de Restaurantweek, we hadden dan ook voor de Peerdestal gekozen, vermits we reeds enkele keren er geweest waren. Dit gezellig druk restaurant zat weeral overvol. We kozen het voorgerecht, pasta met zeevruchten, zeer lekker. Zoals altijd kozen we paardenvlees. Deze keer viel het echter tegen. Verschillende alwijzen gekozen, we waren met 4, maar hadden allen praktisch dezelfde bakwijze.Wat een misser van formaat. Niettegnstaande het volle restaurant, stonden ze met 2 obers voor zowel beneden als boven. We vroegen om een vork maar die hebben we dan zelf moeten halen. Kies geen dure wijn maar de Australische huiswijn, niet zo duur en toch lekker. We waren beter gewend van het restaurant, ditmaal viel het tegen.
We boekten een tafel voor 4 om 20:30 door middel van hun boeking website. We kwamen 15 minuten te vroeg en werden door een nogal onvriendelijke serveerster naar onze tafel gebracht . Toen gaf ze ons de menu met de mededeling dat we enkel konden kiezen tussen een vast menu of à la carte .
We maakten onze keuze en wi...
We boekten een tafel voor 4 om 20:30 door middel van hun boeking website. We kwamen 15 minuten te vroeg en werden door een nogal onvriendelijke serveerster naar onze tafel gebracht . Toen gaf ze ons de menu met de mededeling dat we enkel konden kiezen tussen een vast menu of à la carte .
We maakten onze keuze en wilden de drie-gangen menu. Bij terugkeer naar onze tafel werden we geïnformeerd op een ongeïnteresseerd manier dat aangezien de keuken sluit om 21:00 we enkel een hoofdgerecht konden kiezen. Waarom doen ze laten mensen een tafel te reserveren bij 20:30 als ze hun keuken sluiten om 21u ? Dit was een weekend voor een verjaardag voor twee van ons dus we vertrokken op zoek naar een alternatief. De Peerdestal is een plek om te vermijden als je geen onaangename verrassingen wil . Uiteindelijk bleek het een verdoken zegen te zijn. We vonden een tafel voor vier krijgen in Ultimatum op de grote markt waar de service, eten en de wijn uitstekend was!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over De Peerdestal
DE PEERDESTAL al meer dan 40 jaar een vaste culinaire waarde in Antwerpen en ver daarbuiten
Dit prachtige restaurant, ingericht in Parijse sfeer, is gevestigd in een authentiek historisch gebouw in het oude bruisende stadscentrum en biedt veel mogelijkheden en verscheidene keuze uit diverse vlees –en visgerechten.
De Peerdestal heeft een erg goede ligging, op loopafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats vlak bij het mooie Hendrik Conscienseplein.
De Peerdestal biedt voldoende capaciteit voor eventueel grotere gezelschappen (apart zaaltje aanwezig) zonder zijn sfeer en intimiteit te verliezen. Het restaurant is dagelijks geopend zowel voor lunches, diners als voor recepties en meetings voor bedrijven.
Daarnaast heeft Restaurant De Peerdestal een bijzonder brede keuze uit de seizoensgebonden à la carte gerechten en zijn zeer zeker de menu´s een aanrader: Maandmenu all in vanaf € 49.50 (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 nagerechten) en een seizoensmenu met keuzes voor € 33.00.
Het staat al sinds jaren bekend om zijn smaakvolle paardevlees & rundvlees (ook gerijpt uit eigen rijpkamer,dry-aged ) en kreeften uit eigen homarium, maar zowel vlees –als visliefhebber kan hier genieten van heerlijke dagverse gerechten. Ook voor de wijnkenner is er een mooie goedgeselecteerde wijnkaart, afgestemd op de gerechten.
Zowel de vriendelijke bediening als de keuken zal u graag een fijne lunch of diner bezorgen.
Kortom zeker de moeite waard om te reserveren.