Wat 453 mensen zeggen over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
ongelofelijk lekker gegeten, zoals altijd!!
De ontvangst was perfect. niet te stijf, vriendelijk, los en toch gedesideerd. De presentatie van de borden was stijlvol, modern en zeer fijn. Het hapje was een kleine tegenvallen. Het gepocheerd eitje vond ik iets te ver, de gandaham was te overheersend waardoor de kaviaar nie tot zijn recht kwam. Het voorgerecht w...
Lees hele reviewDe ontvangst was perfect. niet te stijf, vriendelijk, los en toch gedesideerd. De presentatie van de borden was stijlvol, modern en zeer fijn. Het hapje was een kleine tegenvallen. Het gepocheerd eitje vond ik iets te ver, de gandaham was te overheersend waardoor de kaviaar nie tot zijn recht kwam. Het voorgerecht was lekker, veel belovend. De zalm was goed van cuisson alhoewel ik het iets liever rosé heb zodat de zalm nog sappiger smelt in de mond. De kruiding van de vis was in orde. Misschien kan er een korstje rond het zalmhaasje aangebracht worden (zoals bij de parelhoen) om wat meet pit te geven aan de zalm. De griekse yoghurt was een verassende, licht gedurfde en geslaagde combinatie. Het schuimpje was tof maar mocht wat meer powersmaak hebben. De parelhoen was een super gerechtje. De parelhoen was erg sappig, lekker gekruid (door het korstje). de sluimerwten perfect gegaard. Super gerechtje. De parijse champignons zou ik vervangen door de bruine champignons die iets meer smaak geven. Het dessert was af, lekker, het ijs perfect. Houden zo! Ik vond de porties net iets te klein. Gelukkig werd er erg lekker brood geserveerd die de aanvulling van de maag vervolledigde. De aangepaste wijnen waren in orde. Geen 'wauw' effect maar zeker in orde. De rode Malbec was wel erg lekker vooral omdat hij niet te zwaar en vaak 'te' zacht over kwam. Graag had ik net iets meer aanvulling van de wijn gehad. Als je 35€ voor 2,5 glazen wijn, 1 glas champagne, 1 tas koffie en een beetje bruiswater vraagt lijken mij de verhoudingen niet meer correct. De wijnen zijn van aankoop ook niet van die aard dat een half glas meer of minder de winstmarge ernorm naar beneden zou halen. Daar had ik wat meer van verwacht
Eindconclusssie. Een gezellig restaurant waar je lekker kan eten maar waar aan de pijs/kwaliteit verhouding moet aan gesleuteld worden.
gezellig zitten,tafels niet te dicht bij elkaar,verrassende lekkere gerechten ,mooi gegarneerd op de borden.vriendelijke service met verklarende uitleg over de geserveerde gerechten.Prima.
De chocoladetaart viel niet bij mijn echtgenoot in de smaak!
Eten was heel lekker. Heeft wel wat lang geduurd voor eerste schotel er was.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot voor staan. Hun team wordt perfect aangevuld door Willem, sommelier van dienst. Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon met een glas wijn.