Wat 453 mensen zeggen over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zoals gewoonlijk, weer lekker gegeten bij Cuistot!
Alles was voor ons lekker en in orde. De bediening was vriendelijk. We hebben wel een opmerking, niet om de mensen af te breken,maar het schenken van de wijnen was miniem. Waarom de glazen niet een beetje meer vullen zeker wanneer je 1 glas 6 of7 euro betaald. Ook de aperitieven vinden we in verhouding te duur. Een ...
Lees hele reviewAlles was voor ons lekker en in orde. De bediening was vriendelijk. We hebben wel een opmerking, niet om de mensen af te breken,maar het schenken van de wijnen was miniem. Waarom de glazen niet een beetje meer vullen zeker wanneer je 1 glas 6 of7 euro betaald. Ook de aperitieven vinden we in verhouding te duur. Een sherry,porto en riccard betaald men 7 euro (per stuk) wel een beetje overdreven. We denken dat men bij cuistot heel goed kan koken(fijn) maar de drankprijzen zijn wel veel te hoog voor wat men maar krijgt.
Heel lekker gegeten, correcte bediening, zeker een restaurant om terug te komen.
Gezellig tafelen met een leuke en jeugdige bediening! De gerechten waren zeer smaakvol, vooral de parelhoen met het kruidenkorstje was voor mij een voltreffer. Bij mijn vriendin daarentegen viel de Schotse zalm in combinatie met gerookte yoghurt meer in de smaak, een geslaagde combinatie.
Ontgoocheld buitengekomen. We hadden een plaatsje aan het raam = heb een hele avond koud gehad. 18 euro voor een glas champagne en een witte martini is goed doorgerekend. We hebben de menu gekozen met de aangepaste wijnen. Wijnen zware tegenvaller, voor die meerprijs mochten het wel iets smaakvollere wijnen zij...
Lees hele reviewOntgoocheld buitengekomen. We hadden een plaatsje aan het raam = heb een hele avond koud gehad. 18 euro voor een glas champagne en een witte martini is goed doorgerekend. We hebben de menu gekozen met de aangepaste wijnen. Wijnen zware tegenvaller, voor die meerprijs mochten het wel iets smaakvollere wijnen zijn geweest waarvan de smaak niet zo snel wegviel na een slokje. Mijn echtgenoot heeft enkel 1 'glas' rode wijn gekregen, ze zijn niet meer komen bijschenken. En dat bijschenken was ook een lachertje, als je uiteindelijk 1 glas wit en 1 glas rood had, was je goed bediend, denk ik... En dan naar het eten. Het voorgerecht, de zalm, was niet slecht, maar dan 2 ijskoude mosselen, een paar ijskoude inktvisringen en nog koudere bloemkool- en broccoliroosjes erbij, was iets te veel... Koude mosselen? Echt niet lekker! En bij mijn eerste hap van de zalm had ik al een graat te pakken... Enfin, dan naar het hoofdgerecht? Ik had amper genoeg (ben echt geen grote eter) maar drie stukjes parelhoen, één champignon in vier gesneden en 5 zilveruitjes vind ik toch wat weinig. Ik denk dat de mannen deze week met honger zijn buitengekomen na het restaurantbezoek bij Cuistot. Tevens wil ik er ook op wijzen dat een hoofdgerecht WARM moet zijn. Toen we ons gerecht kregen, was het zelfs niet meer lauw te noemen. Héél jammer. Nog een zware fout vind ik het feit dat ze de gerechten voor iedereen ongeveer tegelijkertijd serveerden. Wij hadden gereserveerd om 19u, er waren er die later kwamen geen probleem, maar als wij dan 1u en 40 min moeten wachten op ons voorgerecht om samen met de reservaties van 20u te eten, vind ik dat niet kunnen. Wat doet de kok als hij buiten de restuarantweek à la carte kookt? Wachten tot iedereen zijn bestelling heeft doorgegeven en er dan aan beginnen? Nee, zwaar teleurgesteld buitengekomen, hoewel dit resto was aangeraden door één van de vaste klanten. Zeer jammer. Zonde van de € 108.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot
Gezellig en vooral lekker tafelen in een relaxt kader met een 'no nonsense' karakter. Dat is waar Nils en Annelies van Restaurant Kook- en Wijnatelier Petit Cuistot voor staan. Hun team wordt perfect aangevuld door Willem, sommelier van dienst. Samen willen ze de gasten laten genieten van eerlijk & lekker eten, verrassende wijnen en een spontane, gemoedelijke bediening. Hier geen ingewikkelde gerechten maar pure eenvoud die alle smaken ideaal tot zijn recht doen komen. Bij mooi en warm weer is het gezellig tafelen op het terras. Want wat is er in de zomer beter dan heerlijk genieten van de zon met een glas wijn.